Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
moto susreti u vinkovcima
tomovzo666:
ajd tko misli doci, neka ostavi tu poruku ili neka se javi meni na pm,pokusavali smo organizirati neki meet,ali kako mi se cini nista od tog,al eto mi iz vk naci cemo se sa deckima iz vu,naravno ako se oni slazu,pa cemo se upozati, oni koji se jos ne poznaju, malo se druziti i na susrete
balicdim:
možda u nedjelju.... danas sam na krivom stadionu u Gradskom vrtu, sutra u ZG, ak nebudem ubijen od puta dolazim..... kako me uvjek usere nešto nemogu ići na sustrete (bar na ove koji su mi blizu) :sad3:
animatrix:
al pazi zainteresiranosti ekipe, koje ekipe?? j#bote da se nemoze jednu jebenu subotu naci drustvo s foruma i to jos na motorijadi.. sramota
@balicdim jbg :/
tomovzo666:
--- Citat: animatrix - 15 Srpanj, 2011, 11:12:57 ---al pazi zainteresiranosti ekipe, koje ekipe?? j#bote da se nemoze jednu jebenu subotu naci drustvo s foruma i to jos na motorijadi.. sramota
--- Kraj citata ---
a sta da ti kazem,za sada smo vedran ft i ja u igri,navecer bi nam se bero pridruzio,a valjda ce nam se javiti jos ko
B.E.R.O.:
--- Citat: animatrix - 15 Srpanj, 2011, 11:12:57 ---al pazi zainteresiranosti ekipe, koje ekipe?? j#bote da se nemoze jednu jebenu subotu naci drustvo s foruma i to jos na motorijadi.. sramota
--- Kraj citata ---
Boli te k... za ostatak!!
Dodjes i gotovo.
:icon_thumright:
To ti je normalno svi puno pricaju i onda na kraju nitko nedodje!!!
Ja se ode otusirati,i u kamp na pivo... a da!!!
:vopipivo: :vopipivo:
:biker: :biker:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju