Tehnički kutak > Injection

2 problema apriliu muče...

<< < (3/4) > >>

mousezg:

--- Citat: Tadr3 - 23 Lipanj, 2011, 21:14:48 ---di si doma?

--- Kraj citata ---

zapresic, ali to je nebitno jer vozim kangoo a pa si sam prepelam skut kam god treba

Tadr3:

--- Citat: mousezg - 24 Lipanj, 2011, 12:47:07 ---zapresic, ali to je nebitno jer vozim kangoo a pa si sam prepelam skut kam god treba

--- Kraj citata ---

ja brijo da si blize da pogledam kaj se događa

mousezg:
odzračivao sam sistem, ali , temp i dalje ide do crvenog, odnosno nekih 3 mm do crvenog područja....  vise se nepali injection, antifriza ima koliko i treba.... neznam zake tak raste....

druga stvar, stavio jučer za probu laser x.. i bolje da nisam... lakse dodje do 60 nego sa serijalom ali se onda muči do krajnje koja mu se smanjila za par km... i u brijeg nejede da ga hebeš... tak da sam vratio serijalu auspuh dok ne nadjem majstora, koji bi mi maknuo onu spomenutu rupu, mozda čak i u kombinaciji sa ovim ausuhom ( laser )... vjerujem da se treba poigrat sa federima/rolicama.....

ugl, trebam majstora kome ću samo ostavit motor, bez da ja moram kupovat djelove, jer nemam pojma kaj moram kupit, da to složi kak se spada, i da budem zadovoljan tak da mu se i vračam na servise i sve potrebne zahvate... ima li kakv majstor ovdje, kojeg će mi netko preporučit, da nije ivanm jer je covjek na bolovanju i da nije chipsy, jer sad mi je i frend reka da je i njega zavaljao isto na apriliji, pa nebi bas izazivao vraga... ili čekat da ivan ozdravi jer mi nije hića ...?!

JogFromYamaha:
odzraci ga gore na termostatu i kod pumpe imas sraf maticu na kojoj pumpu odzracis
a to sto neide je do nepostelanog prijenosa

mousezg:

--- Citat: JogFromYamaha - 30 Lipanj, 2011, 08:54:05 ---odzraci ga gore na termostatu i kod pumpe imas sraf maticu na kojoj pumpu odzracis
a to sto neide je do nepostelanog prijenosa

--- Kraj citata ---

ja sam ga samo kod pumpe odzračio.....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju