Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
domagoy 46:
--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 15:15:13 ---ako je w7,onda zaboravi tu iglu na stage 6 gljivi jer je to siromasna igla i ti trebas w16 iglu!!
--- Kraj citata ---
ooooo isse...gdje da je nabavim,treba mi što prije..... grrrrrrrrrrr
pralas:
--- Citat: domagoy 46 - 23 Srpanj, 2011, 15:17:18 ---
ooooo isse...gdje da je nabavim,treba mi što prije..... grrrrrrrrrrr
--- Kraj citata ---
tako ti je to kada slazes takav setup,treba puno stvari znati sta i kako...
ja ti samo preporucujem da se ne zajebavas s tom w7 iglom nego nabavi w16,taman odgodio paljenje i za 2 tjedna jer takve sitnice puno znace ili ces u protivnom traziti tokara za specijalu ;)
danc00:
Ma digni ju do kraja i probaj, nije to tolko siromašna igla(durgačiji je needle jet), pa i velik je to karb...sa velikom diznom bude išlo!
Ma probaj pa nemaš kaj izgubit, zacvikal ne bude ak ju digneš do kraja, možda čak i nebudeš trebal niš mjenjat! Ak se tolko bojiš zatvori malo gljivu! No mislim da nema straha!
domagoy 46:
--- Citat: danc00 - 23 Srpanj, 2011, 15:22:32 ---Ma digni ju do kraja i probaj, nije to tolko siromašna igla(durgačiji je needle jet), pa i velik je to karb...sa velikom diznom bude išlo!
Ma probaj pa nemaš kaj izgubit, zacvikal ne bude ak ju digneš do kraja, možda čak i nebudeš trebal niš mjenjat! Ak se tolko bojiš zatvori malo gljivu! No mislim da nema straha!
--- Kraj citata ---
ne bih se htio zaje*avati s tim.....nek se jos netko izjasni sta misli....ak bas nesmijem palit s ovom iglom onda necu.....i ja mislim da s velikom diznom da nebi trebalo bit problema...al eto,htio bi cut vise misljenja o svemu ovome
danc00:
Ma zacvikal ti nebude, pa ipak je to 21mm karb, velim digni iglu i upali pa nakon par min prekontroliraj! Tolko siromašna da zacvika nije garant! Samo kreni od veče dizne i nemaš problema...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju