Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (17/48) > >>

domagoy 46:

--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 14:37:33 ---sta ce ti 3 svjecice? ::)

--- Kraj citata ---

1 nije meni,frendu..

htio sam pitat tebe il nekog tko je iamo sličan setup,u karb. je dizna ona najveća 75.to mi je malo,ja sam uzeo set dizni,palit cu ga u pon. da mi kazete koju diznu,koje rolice,koji vario,jer cu sad stavit topov remen dok mi ne dođe malossijev i polinijev,kvačilo je delta,torque,koji centr. feder,koji fed. kvačila,i ostalo,....jel znas koji je setup,ja mislim da pise na 1. stranici..i ostalo.... :help: :help: :help: :help: :help:

domagoy 46:

--- Citat: danc00 - 23 Srpanj, 2011, 14:46:51 ---Za štelanje  :icon_thumright: Kaj misliš  ;D

@domagoj 46 - mene zanima ovaj brzi gas, od koje firme si to uzel i kad se on montira više ne pašu komande od Aeroxa, mislim na onu tipku za paljenje, i kad buš ga montiral javi dojmove, baš me zanima kak to ide i jel dobar! :icon_thumright:

Blok je predivan  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

bvrzi gas je stage 6
javim kad ga namontiram i isprobam :D  ;D ;D

pralas:
danc00:dosta mu je jedna svjecica,ngk b10eg i to ce biti to...

ovako:
plavi MHR federi na deltu prvo u opustenom polozaju pa ces vidjeti

crveni mhr centralni ce biti taman

rolice tu negdje 3.3gr,mislim da ce 3.3-3.4gr biti taman

hm dizna,ja sam na dell 21 imao bogatu w16 iglu spustenu do kraja i diznu 90 na airbox koji je bio jako preraden 5 rupa po 10mm i maknuta lulica a to je jos jedna rupa od oko 25mm...posto tebi ide gljiva morat ces vidjeti...

isto tako ti imas torq polutku,tako da ces i za rolice morati vidjeti ali mislim da ce biti taman...

nadam se da sam pomogao,ako treba jos nes pričaj

domagoy 46:

--- Citat: pralas - 23 Srpanj, 2011, 15:01:39 ---danc00:dosta mu je jedna svjecica,ngk b10eg i to ce biti to...

ovako:
plavi MHR federi na deltu prvo u opustenom polozaju pa ces vidjeti

crveni mhr centralni ce biti taman

rolice tu negdje 3.3gr,mislim da ce 3.3-3.4gr biti taman

hm dizna,ja sam na dell 21 imao bogatu w16 iglu spustenu do kraja i diznu 90 na airbox koji je bio jako preraden 5 rupa po 10mm i maknuta lulica a to je jos jedna rupa od oko 25mm...posto tebi ide gljiva morat ces vidjeti...

isto tako ti imas torq polutku,tako da ces i za rolice morati vidjeti ali mislim da ce biti taman...

nadam se da sam pomogao,ako treba jos nes pričaj

--- Kraj citata ---

nemam crveni mhr centralni,imam malossi zuti,bijeli i neki plavi sam uzeo,taj plavi nezz jel malossi

nezz onda s kojom diznom da probam palit.....

pralas:

--- Citat: domagoy 46 - 23 Srpanj, 2011, 15:05:00 ---nemam crveni mhr centralni,imam malossi zuti,bijeli i neki plavi sam uzeo,taj plavi nezz jel malossi

nezz onda s kojom diznom da probam palit.....

--- Kraj citata ---
sa zutim nece biti dobro,imat ces rupu,pogotovo u meduubrzanju nabavi crveni mhr....

nece on tebi zaribati ako ga upalis sa malo manjom diznom,ja bi stavio odmah jako veliku diznu,probao se provozati odmah ces znati ako trokira na full gasu odmah smanjujes diznu dok ne prestane trokirati...

nemoj ni slucajno ici od manje dizne prema vecoj,jer due+ ne oprasta pogrjeske na takvom setupu....

edit:koju iglu imas uopce?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju