Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (12/48) > >>

marko_rox:

--- Citat: ivanm - 28 Lipanj, 2011, 08:07:13 ---isto ko da kažeš da znaš da bi ti neka ženska besplatno dala, prihvatio bi seks :toothy9:

--- Kraj citata ---
kompletniji i tocniji odgovor nisi mogo dobit  :laughing3:  :laughing3:

domagoy 46:

--- Citat: ivanm - 28 Lipanj, 2011, 08:07:13 ---isto ko da kažeš da znaš da bi ti neka ženska besplatno dala, prihvatio bi seks :toothy9:

--- Kraj citata ---

hehe,da

zezam se naravno  :)
necu to sad radit,vidjet cu kako ce ici s ovim

domagoy 46:
,jel ja ikako mogu gljivu stavit onak da ne gdje stoji airbox nego gore da bude u kadi,jer sam kadu izrezao?

Crazy Kuree:

--- Citat: domagoy 46 - 28 Lipanj, 2011, 22:48:27 ---hehe,da

zezam se naravno  :)
necu to sad radit,vidjet cu kako ce ici s ovim

--- Kraj citata ---
Bit ćeš zadovoljan i jako sretan kako ide da nećeš ni htjet ništa prerađivat.. ali kad bi te neko izbio iz cipela sa sličnim ili čak slabijim setupom sa preradama e onda bi  :'(

domagoy 46:

--- Citat: Crazy Kuree - 28 Lipanj, 2011, 22:58:49 ---Bit ćeš zadovoljan i jako sretan kako ide da nećeš ni htjet ništa prerađivat.. ali kad bi te neko izbio iz cipela sa sličnim ili čak slabijim setupom sa preradama e onda bi  :'(

--- Kraj citata ---

ma nema nitko ovdje kod mene nista tako slično,svi vozaju neke stock vxr i sp-ove i ostalo,nitko osim mene nije toliko ulozio u scoot itd...jel mi mozes ti odg. na to pitanje gore,i jos gore koja od onih sajli je sajla od sica i koje pločice da uzmem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju