Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
marko_rox:
--- Citat: ivanm - 28 Lipanj, 2011, 08:07:13 ---isto ko da kažeš da znaš da bi ti neka ženska besplatno dala, prihvatio bi seks :toothy9:
--- Kraj citata ---
kompletniji i tocniji odgovor nisi mogo dobit :laughing3: :laughing3:
domagoy 46:
--- Citat: ivanm - 28 Lipanj, 2011, 08:07:13 ---isto ko da kažeš da znaš da bi ti neka ženska besplatno dala, prihvatio bi seks :toothy9:
--- Kraj citata ---
hehe,da
zezam se naravno :)
necu to sad radit,vidjet cu kako ce ici s ovim
domagoy 46:
,jel ja ikako mogu gljivu stavit onak da ne gdje stoji airbox nego gore da bude u kadi,jer sam kadu izrezao?
Crazy Kuree:
--- Citat: domagoy 46 - 28 Lipanj, 2011, 22:48:27 ---hehe,da
zezam se naravno :)
necu to sad radit,vidjet cu kako ce ici s ovim
--- Kraj citata ---
Bit ćeš zadovoljan i jako sretan kako ide da nećeš ni htjet ništa prerađivat.. ali kad bi te neko izbio iz cipela sa sličnim ili čak slabijim setupom sa preradama e onda bi :'(
domagoy 46:
--- Citat: Crazy Kuree - 28 Lipanj, 2011, 22:58:49 ---Bit ćeš zadovoljan i jako sretan kako ide da nećeš ni htjet ništa prerađivat.. ali kad bi te neko izbio iz cipela sa sličnim ili čak slabijim setupom sa preradama e onda bi :'(
--- Kraj citata ---
ma nema nitko ovdje kod mene nista tako slično,svi vozaju neke stock vxr i sp-ove i ostalo,nitko osim mene nije toliko ulozio u scoot itd...jel mi mozes ti odg. na to pitanje gore,i jos gore koja od onih sajli je sajla od sica i koje pločice da uzmem
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju