Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

due + with c16-my rox

<< < (7/48) > >>

domagoy 46:
koje svjećice da naručim??da odma narucim

domagoy 46:
 :icon_scratch:

aprilia area 51:
ma svejdeno platina ili indridimuka...a za stelanje si uzmi br 9es jel je i onda dobra a dok nastelsa krab da nebi sj#bo te skupe svjecke uzmi tu jeftinu pa s njom nastelaj smjesu

mara_046:
a jesi razmisljo o hladenju? mislim da ce ti se pregrijavat pogotovo u vitini gdje nikad nije ispod 35...imam ti ja mhr vario pa ako ti bude trebo javi se...puno je bolji nego ovi ostali probo sam sa par njih...ali moras izvadit ono sranje od paljenja ako mislis njega stavljat

domagoy 46:

--- Citat: aprilia area 51 - 26 Lipanj, 2011, 15:16:19 ---ma svejdeno platina ili indridimuka...a za stelanje si uzmi br 9es jel je i onda dobra a dok nastelsa krab da nebi sj#bo te skupe svjecke uzmi tu jeftinu pa s njom nastelaj smjesu

--- Kraj citata ---

onda cu uzeti 2 br 9es dok naštelam smjesu i koju cu onda stavit?da odmah narucim sve

mara_046

netreba mi jos i taj vario,vec imam 2,a za hlađenje sta ja znam,uzeo sam onu ssp vodenu sto kazu 40%bolji protok vode,i 1 set za reparaciju vodene da imam rezerve,a nece se motor vozat bas svaki dan,nit ce se ici daleko snjim...pa valjda nece bit problema  :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju