Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
danc00:
--- Citat: domagoy 46 - 08 Kolovoz, 2011, 21:42:59 ---sta ustvari cijeli prijenos isse?sad je multivar,top remen,delta,ser. polutke,i getriba je topova,cca 11%produljenje?? ::)
--- Kraj citata ---
Pa jeba te led, za koga vraga držiš serijsku polutku a imaš malossi linearnu! Ak će ti stajat i dalje tako dam ti adresu pa ju pošalji k meni...a ja tebi HRK :icon_thumright: Da ne moram po BGM polutke!
Kaj to uopče štelaš sa serijskom polutkom, sa linearnom će ti trebat vjerujem skroz druge rolice i drugačiji okretaji ti budu onda...
Uf tebi bude ljepo rokal skuter sa tom getribom na 12 000 okr, nema kaj!
Drnda:
--- Citat: gumy - 08 Kolovoz, 2011, 20:12:17 ---ma kakvih mrtvih preko 13000 sa due+, probaj ga tolko vrtiti i garantiram ti da će ti klip roknuti u 1000km.
due ak nije sređivan nema šta raditi preko 12500 jer već opasno počne gubiti snagu.
--- Kraj citata ---
ne citas, kad zavrsi prijens svoj posao pocinje prevrtavanje ili kako vec zoves, o tom pricam
domagoy 46:
--- Citat: danc00 - 09 Kolovoz, 2011, 00:04:18 ---Pa jeba te led, za koga vraga držiš serijsku polutku a imaš malossi linearnu! Ak će ti stajat i dalje tako dam ti adresu pa ju pošalji k meni...a ja tebi HRK :icon_thumright: Da ne moram po BGM polutke!
Kaj to uopče štelaš sa serijskom polutkom, sa linearnom će ti trebat vjerujem skroz druge rolice i drugačiji okretaji ti budu onda...
Uf tebi bude ljepo rokal skuter sa tom getribom na 12 000 okr, nema kaj!
--- Kraj citata ---
danas probam snjom..hehe :D
domagoy 46:
stavio sam torque i probao
snjim je bolje,ono sad odmah napuni12500 i stalno drzi te obrtaje,prije je bilo odmah uhvati 12500 pša se vrati na 10000 i puni pomalo do 12500
od prijenosa je sad multivar top remen,vec je i potrosen malo remen,torque,delta..krajnja je 110....po onoj koso urici sa obrtajkljom,danas ce mi doc polinijev i malosijev remen pa cu probat i snjima
fleky911:
--- Citat: Drnda-1 - 07 Kolovoz, 2011, 13:57:21 ---po satu moze , po gpsu oko 110 :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju