Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
doritos:
--- Citat: domagoy 46 - 06 Kolovoz, 2011, 08:37:35 ---hebo next generation vario
--- Kraj citata ---
meni se Malossi vario najbolje pokazao u odnosu na Polini i Top ,
Malossi odma krece od nule roka u najviše okretaje i s njime je najbolje imat linearne polutke jer sa serijskim polutkama cesto prevrtava malo pa potom ide onako kako bi trebalo.
Polini je više linearan i nije tolko žustar ko Malossi, malo mi se činio ljen naspram Malossia.
Top je onako ok al nista posebno, nesto bolje od serijskog al mrvicu.
Moj savijet ti je Malossi vario u kombinaciji sa linearnim polutkama.
domagoy 46:
evo malo vijesti..za promjenu ide nabolje
skinuo sam hebo i stavio multivar,kao da je se preporodio,extra ubrzanje,stalno drzi iste obrtaje,nepadaju bas previse,ser. su polutke...puni 12500 obrtaja....dizna je 92 i čini mi se da je smjesa extra...samo me jos zanima zasto kad polazim.tj. na ful gasu ne trokira,nego kad polazim na pola i malo vise gasa trokira dok ne pođe,onda vise ne trokira...i slaba je krajnja...oko 100 po satu
Jump33r:
--- Citat: domagoy 46 - 06 Kolovoz, 2011, 16:59:32 ---evo malo vijesti..za promjenu ide nabolje
skinuo sam hebo i stavio multivar,kao da je se preporodio,extra ubrzanje,stalno drzi iste obrtaje,nepadaju bas previse,ser. su polutke...puni 12500 obrtaja....dizna je 92 i čini mi se da je smjesa extra...samo me jos zanima zasto kad polazim.tj. na ful gasu ne trokira,nego kad polazim na pola i malo vise gasa trokira dok ne pođe,onda vise ne trokira...i slaba je krajnja...oko 100 po satu
--- Kraj citata ---
jel smjesa na full gasu dobra?
probaj spustit iglu!
fleky911:
ma ma moraš imat vecu krajnju kad meni na linearnim polako prelazi 120 a na ser. pocne dosta prelazit 120km/h i još nije bio uštelan karb
danc00:
--- Citat: fleky911 - 07 Kolovoz, 2011, 13:36:42 ---ma ma moraš imat vecu krajnju kad meni na linearnim polako prelazi 120 a na ser. pocne dosta prelazit 120km/h i još nije bio uštelan karb
--- Kraj citata ---
:omfg:
Spustimo se na zemlju.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju