Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
domagoy 46:
sad sam probao diznu 98,igla na 2 zarezu odozdal,trokira skoro stalno,događa mi se pad i porast okretaja,i neide preko 10000okretaja....a polazi tek na 8000...koje federe kvačila da stavim,sad su crveni..i koju diznu :S
domagoy 46:
i zasto neide u visoke obrtaje skroz..npr. 12000???
Drnda:
zato jer nije ustelan i nemoze se razvrtiti...
doritos:
--- Citat: domagoy 46 - 01 Kolovoz, 2011, 15:15:08 ---sad sam probao diznu 98,igla na 2 zarezu odozdal,trokira skoro stalno,događa mi se pad i porast okretaja,i neide preko 10000okretaja....a polazi tek na 8000...koje federe kvačila da stavim,sad su crveni..i koju diznu :S
--- Kraj citata ---
rms kvacilo je jako slabo za taj set up...mozda ti nisu dovoljno nategnuti i jednostavno ne moze odvojiti kvacilo odmah...mekani federi pa jebe ...bar je tako meni bilo sa polini kavilom, mekani federi i nikako da krene..
Treba taj skuter detaljno pogledati, mozda te struja jebe, mozda x toga...ne kuzis se pa ne znas otkud bio poceo :dontknow:
domagoy 46:
--- Citat: doritos - 01 Kolovoz, 2011, 16:03:26 ---rms kvacilo je jako slabo za taj set up...mozda ti nisu dovoljno nategnuti i jednostavno ne moze odvojiti kvacilo odmah...mekani federi pa jebe ...bar je tako meni bilo sa polini kavilom, mekani federi i nikako da krene..
Treba taj skuter detaljno pogledati, mozda te struja jebe, mozda x toga...ne kuzis se pa ne znas otkud bio poceo :dontknow:
--- Kraj citata ---
ma nije rms kvačilo,čitaj malo,imam deltu i set federa kvačila za nju
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju