Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
pralas:
--- Citat: domagoy 46 - 29 Srpanj, 2011, 23:19:30 ---stavljao sam i 110diznu i onda jos gore,gusi se jedva i pođe,valjda previse goriva mu dolazi pa se gusi,aj smisli nesto kako da probam,pa cu probat sutra,i ako bi htiom,tj. ako ti nije problem da mi ostavis tvoj broj kad probam da ti javim kako se ponaša pa da mi kazes sta cu onda itd.
pls
--- Kraj citata ---
098/977/3101
domagoy 46:
još sam probao 105 dizna igla je na najgornjem, i trokira stalno,neide preko 60
još ima nesto što mi nije jasno nikako,stavio sam stage 6 double layer gljivu,i motor isto ide snjom i bez nje(tj. probao sam vozit bez nje)..isto ide snjomi i bez nje,mislio sam da je neki fals zrak il nesto,al sve je dobro pričvršćeno,ili ona bas vuče puno zraka il sta :dontknow:
pomazite
imam i kuci jos jednu gljivu,nova je ja mislim bgm,to sam uzeo za vxra al je necu stavljat..sta mislite da nju stavimna roxa
wonderkid:
ako trokira manju diznu i iglu spusti
domagoy 46:
--- Citat: wonderkid - 31 Srpanj, 2011, 14:21:34 ---ako trokira manju diznu i iglu spusti
--- Kraj citata ---
a ovo za gljivu??sta mislis?
wonderkid:
--- Citat: domagoy 46 - 31 Srpanj, 2011, 14:23:29 ---a ovo za gljivu??sta mislis?
--- Kraj citata ---
pa gljiva daje puno zraka,dok bez gljive se moze vozit i to jos vise zraka ulazi u karb ali i necistoce koje mogu da zajebu stvar,ostavi stage 6 double layer i probaj ustelat,stelaj cijeli dan ako treba
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju