Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
due + with c16-my rox
domagoy 46:
--- Citat: fatal1ty - 24 Srpanj, 2011, 21:49:49 ---Ja sam na due+u s roostom imo žuti malossi centralni, plave MHR federe na delti nafrljene do ibera i 3,9g rolice i to je bilo ko bog.
Ali nisam imo torq, i svejedno nisam imao nikakvu rupu u ubrzanju. Crveni centralni je po meni nepotreban.
--- Kraj citata ---
jel imas neki video da vidim kako ide,i koja ti je bila krajnja???
aha.ma probat cu i sa zutim i sa crvenim centr.a za polutku stavit cu torqe ako nađem ser. pol 34mm..ako ne nađem nista onda,stavim ser.jbga
pralas:
meni je na metrakitu i roostu imao ogroman pad okretaja sa zutim centralnim i torisonom,nakon stavljanja crvenog skut se preporodio nije bilo nikakvog pada okretaja a međuubrzanja su bila bolje,gore su bili crni mhr federi u opustenom polozaju,rolice tocno 3.15gr sa 3.0 se malo prevrtavao i podloska 0.8mm to je kod mene bila dobitna kombinacija sa serijskom polutkom...
fataliti: uopce ne shvacam kako si mogao imati 3.9g rolice na roostu,meni su 3.5gr na zutom bile preteske...al dobro svaki prijenos je prica za sebe!
pralas:
evo o cem ti pricam,ovo je bilo sa preteskim rolicama i zutim centralnim,ogroman pad okretaja!
http://www.youtube.com/user/ivan94Os#p/a/u/0/UmIlPv5DTno
danc00:
--- Citat: domagoy 46 - 24 Srpanj, 2011, 21:54:08 ---jel imas neki video da vidim kako ide,i koja ti je bila krajnja???
aha.ma probat cu i sa zutim i sa crvenim centr.a za polutku stavit cu torqe ako nađem ser. pol 34mm..ako ne nađem nista onda,stavim ser.jbga
--- Kraj citata ---
Pa serijske polutke od aeroxa i jesu 34mm...ne kužim kak ti ne paše? Koja je godina tvoj aerox?
fatal1ty:
A eto, nisam imao rupu u ubrzanju ... imao sam sve centralne (malossi), sve federe kvačila (MHR malossi), i dosta rolica raznih težina i od svih kombinacija koje sam probao ta je bila najbolja.
Bila je max brzina oko 110km/h ako se dobro sjećam.Ali šta ti je to uopće bitno ? :dontknow:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju