Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
SR 125 4T :)
Hrga:
A znam da se ne isplati, al kazem, dobio je masinu za dug il tako nesto, pa ono da ne stoji...
Svejedno je morao mjenjati radilicu, klip i cilindar na morini masini, pa zas ne :)
kiza-iz-kvarta:
ak ti bude trebala zadnja felga od SR-a 150 imam ja jednu ispravnu po kvartovskoj cjeni :laughing7: mogu ti je posudit za probu ak hoćeš :hello:
CoK:
kako mislis napraviti nosac? morat ces ubaciti selen negdje
--- Citat: karlo-sp - 20 Lipanj, 2011, 22:54:52 --- u air box , ja mislim da tu izbaci visak ulja
--- Kraj citata ---
:icon_thumright:
mislim da vespa nema kod, ali vx ima pa mislim da ne pase instalacija :dontknow:
Hrga:
ici ce selen, ali to je 4t pa ne bi vibracije trebale bit kao na 2t
A instalacija, isti su magnet i namotaji kao na vx/vxr-u ja mislim da pase instalacija samo sto bi onda bio kod, a da je od vespe ne bi bio...
Al opet treba nabavit cdi od neceg bez koda... Ne znam od cega :s tesko ce bit od vespe nabavit....
CoK:
--- Citat: Hrga - 23 Lipanj, 2011, 13:19:14 ---ici ce selen, ali to je 4t pa ne bi vibracije trebale bit kao na 2t
A instalacija, isti su magnet i namotaji kao na vx/vxr-u ja mislim da pase instalacija samo sto bi onda bio kod, a da je od vespe ne bi bio...
Al opet treba nabavit cdi od neceg bez koda... Ne znam od cega :s tesko ce bit od vespe nabavit....
--- Kraj citata ---
vibracija ce biti, budi siguran u to! nije bitno da on trese, bitno je da vibracije polome sve sto se moze za neko odredeno vrijeme
sretno sa svime time, najgore je kada imas samo masinu, a stavit je na ramu je najlaksi posao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju