Tehnički kutak > Tuning skutera

Sp pitanje

(1/2) > >>

Lav:
Ovako imao sam spa 2000 god , a sad mi se nudi sp 2001 god , sa 24000 km , a tolko je imao i moj stari , kad je meni sat stao , ali nisam nista radio , i sad me zanima, sto bi na toj kilometrazi sve trebalo raditi, decko je kaze 2 vlasnik , motor ocuvan....Sve ali ipak sto bi sve raditi trebalo?
Kaze servisi redovni , selene je mjenjao, a i nadoplata je u igri,,, i na sta da sve gledam , sad kad cu ga ici gledati...
Molim sve savjete i prijedloge , i unaprjed se zahvaljujem svima...
Tema je malo gluplja ali da se ne zaj****......
Na mom starom sam selene samo zamjenio , i to je to ostalo je bilo ok remen sve.....
Nadao sam se vxru ali , kad nema zamjena , a nisam rsa prodao a ovo je zamjena i nadoplata,, tak da... :icon_thumright:
jer sa rsom.......

Mr J:
ipak se vracas na staro?! Isplati li ti se, s obzirom koliko si ulozio u rs-a?

uglavnom, vodena, mikroremen, remen, opruge kvacila, centralna opruga, rolice, klizaci, karike... ako nije nikako mijenjano onda treba obratiti pozornost na to, ne kazem da sada sve to treba zamijeniti...

Lav:

--- Citat: Mr J - 03 Veljača, 2008, 15:08:39 ---ipak se vracas na staro?! Isplati li ti se, s obzirom koliko si ulozio u rs-a?

uglavnom, vodena, mikroremen, remen, opruge kvacila, centralna opruga, rolice, klizaci, karike... ako nije nikako mijenjano onda treba obratiti pozornost na to, ne kazem da sada sve to treba zamijeniti...

--- Kraj citata ---
Da na staro , u rsa nis nisam ulozio heh :icon_thumright:
I hvala ti to cu sve pogledati, i pitati jel mjenjo i sta sve, sve provjeriti...
A rs me iz dana u dan jebe pravo se nisam ni vozio,,, stalno ali stalno nekaj poa vremena nemam i tak.
Sad cu ga sa frendom opet sve pregledati slagati. :icon_thumright:
Pa onda....

180RunNeR:
da...slažem se s Mr j-om....meni je tip isto pokušo prodat sp-a s 10000 km...kad sam malo rastavio motor izgledo je ko da je prošo kroz oba svijetska rata :angry9: :angry9:.....znači obrati pozornost i na vilice i na staržnje ležajeve...

black-rox:
Obrati pozornost obavezno na vilice,zadnji amortizer da li zadnji kraj stoji na krivo kad ga spustiš s nogare jer su onda seleni u banani obavezno prekontroliraj makinu probaj đir zaleti ga malo pa pusti volan da vidiš da li vuče di itd.. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju