Tehnički kutak > Garaža
Gilera Ice LC MHR Big Bore 77
nrgmc2-tuning:
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Kolovoz, 2011, 18:10:51 ---Mat crni sa zlatnim felgama i srebrnim detaljima nekim!!!
:icon_thumright:
Mat crna mu najbolje stoji...
:frajer:
--- Kraj citata ---
za mat crnu imas moju podrsku na 100000000% hahahahah samo treba vidit druga boja, a za zlatne felge vec imas korisnik sa foruma tako na speedfight-u pa nebi zelio kopirat to, zelim napravit nesto sto imam samo ja hahahahahhaha :toothy10:
B.E.R.O.:
Ja nisam mislio na tu zlatnu kao sto mhr ima nego na onu svjetliju nijansu,sa mat crnim plastikama izgledao bi!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
ovako nesta samo ne taj sic i svijetliju nijansu zlatne i ova crna da je mat ovo je samo primjer:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: B.E.R.O. - 08 Kolovoz, 2011, 18:38:08 ---Ja nisam mislio na tu zlatnu kao sto mhr ima nego na onu svjetliju nijansu,sa mat crnim plastikama izgledao bi!!!
:icon_thumright: :icon_thumright:
ovako nesta samo ne taj sic i svijetliju nijansu zlatne i ova crna da je mat ovo je samo primjer:
--- Kraj citata ---
dai si mi inspiracije :laughing6: ali sad boja je zadnji problem najbrije treba zatvorit blokove ;)
igor.sb:
jel poliras ?
:headbang: :headbang: :headbang:
nrgmc2-tuning:
--- Citat: igor.sb - 09 Kolovoz, 2011, 14:01:53 ---jel poliras ?
:headbang: :headbang: :headbang:
--- Kraj citata ---
ne jos polako, mozda cu si uzet malo papira na poslu kad necu imat sta radit pa cu polirat karbic hahahah xD
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju