Tehnički kutak > Tuning skutera
Rolice
vpucko:
serijske! :)
lik_9:
pošto sam postavio krivo pitanje onda evo da pitam ponovo!
kolko su teške orginalne rolice u F15? ???
i ako bi promjenil rolice i fedra na serijali dali bi dobil šta na ubrzanju?? ili.... ???
igor.sb:
--- Citat: lik_9 - 01 Ožujak, 2008, 17:54:12 ---i ako bi promjenil rolice i fedra na serijali dali bi dobil šta na ubrzanju?? ili.... ???
--- Kraj citata ---
nest sitno, probaj samo role za pola grama lakse staviti
izgubit ces malo i na krajnoj
...ostavi ovako kako je, kupi polovni spuh :icon_thumright: :icon_thumright:
marin-w:
Mislim da su serijske za f15 6,5g !!
Ja ti imam unutra neke lakse,to je stavio vlasnik prije,a ja nisam jos nista diro,a sad bi trebo,samo mi jos nije doso remen,ako dodje remen u tjednu u subotu ide u garazu pa ide gore,remen,vario,federi,karb novi jer me ovaj zajeb (samo da ga nabavim) !!
Kad ga otvorim ti javim koje su jer sa ovim sad cupa i vuce u brdo 55-60,po ravnom 70,nizbrdo 80 !! Meni je vaznije da cupa i brzina u startu jer ga koristim po gradu !!
andy:
--- Citat: marin-w - 01 Ožujak, 2008, 21:12:05 ---Mislim da su serijske za f15 6,5g !!
Ja ti imam unutra neke lakse,to je stavio vlasnik prije,a ja nisam jos nista diro,a sad bi trebo,samo mi jos nije doso remen,ako dodje remen u tjednu u subotu ide u garazu pa ide gore,remen,vario,federi,karb novi jer me ovaj zajeb (samo da ga nabavim) !!
Kad ga otvorim ti javim koje su jer sa ovim sad cupa i vuce u brdo 55-60,po ravnom 70,nizbrdo 80 !! Meni je vaznije da cupa i brzina u startu jer ga koristim po gradu !!
--- Kraj citata ---
vidio sam da tražiš 12 mm pa stavi si 17 mm snake ti prodaje
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju