Tehnički kutak > Tuning skutera

Mr Jevo

<< < (7/15) > >>

MaLi_OdvALjivAc:
prelep je spuh, bas sljasti!

hoce ti ulazna grana ostati onako iz delica vidljivo sve ili se to da nekako srediti?

SlowRider:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 18 Veljača, 2008, 19:50:22 ---prelep je spuh, bas sljasti!

hoce ti ulazna grana ostati onako iz delica vidljivo sve ili se to da nekako srediti?

--- Kraj citata ---

To se nece vidjeti

Mr J:

--- Citat: Rossi - 18 Veljača, 2008, 19:34:12 --- :biker: svaka cast za auspuh stvarno....trebo bi razmislit o tome da pocnes pravit spuhove i prodajes za neku normalnu cijenu ...jer ako mogu drugi zasto nebi i ti ?? a i Mr Jevo je bas cool ime ....

--- Kraj citata ---

nemam ja vremena za to...  :icon_thumright: a niti onog vaznijeg strojeve, trebas imati valjke i mig/mag aparat... To sam sve radio kao uljez...  :binkybaby:

vine5x:
Baš me zanimaju perfomanse tog ispuha  ::)

Mr J:

--- Citat: Ceki21 - 18 Veljača, 2008, 18:38:38 ---Nice, a kakav je ono gore auspuh na slici ?

--- Kraj citata ---

Ovu sliku sam gore (u postovima prije) stavio radi izgleda nosaca, dvodijelni sa 2 selena za upijanje vibracija... e tako nesto slicno cu ja napraviti na ovome...

A ovaj crni je super dobar orginal evolution auspuh, tko hoce moze doci po njega u Ivanju Reku, dobije ga besplatno!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju