Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Jedan mi kaze centralnu oprugu da rijesim,jedan mi kaze da remen rijesim,sta cu sad??
I mene je stid proletit pored aprilie al sta cu ja...kad Anel nikad u zivotu nije izvadio svjecicu iz nje...ja svaki dan cackam karb, mjenjam svjecice...sve sto je lose pokusavam sredit' ...a kod njih je to sipaj, vozi, sipaj, vozi...ha ya...daj Anele meni apriliu pa ces vidjet sta je snaga...
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
18,4 nov, ak je ispod 17,4 bacas ga sto se tice serijskog mitsuboshi remenaak imas neki drugi, garant je 18,5 znaci ispod 17,5 bacasi mjeris naravno gornji rub, najsiri dio remena
ma daj u kur*u ste svi, imate suzuki aprilie i sf2 vas pere, pa ja bi si ruke pocepo da me sf2 pegla
kod njega ako bude 16 bice dobro remen nije mjenjan vjerovatno 10 000 predjenih
Tko zna na sto lice rolice.........
originalni piaggio remen za runner/nrg je marke Tandriem, dim. 804x18mm.. ide ok do 17mm širine poslije toga rupe u ubrzanju itd..ako stavljaš zamjenski RMS ili Dayco on je 811x18.5.. ali treba podbaciti šajbicu da ima normalan start..
neznam točno za morini ali da se i to istražiti.. koji ti je setup, full serijala ili?
remeni:original je 770x16.5..dayco je 785x18.5..role su 7.7 gr..http://www.easyparts.nl/showdrawing/305/13122/bl.di1/0-968-1-m412-m167-m459-m305-s764-d13122/Variator.html
mislim da možeš i lakše role, 7 gr tako nešto a pričekaj da se morini tuneri probude.. remen ćeš trebati podložiti šajbicom..