Tehnički kutak > Injection
TOP kajla
Tadr3:
Evo konacno slozio svog ditecha, bila kompletna reparacija masine(nova radilica, lezajevi, cilindar, klip, karike, kompresor, pumpa, usis, dizne, casica, variomat, rolice, malossi ecu, zx, jos osto samo remen za kupit)... Napravio sam oko 50Km lakse voznje i 150sa vise od pol gasa... sve sjelo nis nema lufta, pali na zub...
Jos sam prije kupio onu top performance kajlu koja zakrece za 3 stupnja.... sta mislite da stavim? oce bit kakve razlike? cito sam malo neki kazu da vec malossi ecu mozda radi pretpaljenje, znaci advanced... jel netko probao?
Iwo SR Tuono:
Vec i serijski kompjuter zakrece za 6 stupnjeva paljenje, Pod 3* +/- top kajla je bespotrebna
Tadr3:
hvala, hvala :notworthy: :notworthy:
vrati se ti na injection :)
Iwo SR Tuono:
17 +/- 3* ovisno o okretajima, okretaje bi napisao al sam već zaboravio al ima negdje na forumu sam bio prije napisao :icon_thumright:
niš od povratka na injection :)
Daci:
gle amerikanci su facninirani kolko dobiju s kajlom tom...high gain je izmjerio na dynu i dobio je skoro 1 ks samo sa kajlom tom...ja sam probo stavit tu kajlu i motor mi je išo lošije nego bez nje....uglavnom to ti je 5 min posla stavi pa probaj ak će ti bit ko njima onda definitivno vrijedi ...ugl..javi rezultate jer me zanima
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju