Ostalo > Motocikli

Yamaha XTZ 750 Super Tenere

<< < (2/3) > >>

Drnda:
nisam skuzio temu do sada... motor ide jako lijepo.. trosi oko 6 litaraa cini mi se, krstarica prava... jako visok, veci nego xt 600, ima dosta snage... izdrzljiva i jako pouzdana masina.. dijelovi nisu skupi.... samo plastike je teze malo naci  :icon_thumright:

Dzo:
Eto pravog coveka ;)  Hvala  :icon_thumright:

U pregovorima sam jos uvek u vezi motora, tip mi trazi doplatu a ja nisam bas za to jer motor nije registr. Videcemo sta ce se dalje desavati. Interesantna je ta trgovina vozilima  :icon_biggrin:

alfa75:

--- Citat: Dzo - 21 Lipanj, 2011, 23:39:41 ---Eto pravog coveka ;)  Hvala  :icon_thumright:

U pregovorima sam jos uvek u vezi motora, tip mi trazi doplatu a ja nisam bas za to jer motor nije registr. Videcemo sta ce se dalje desavati. Interesantna je ta trgovina vozilima  :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---

POZDRAV ja imam super tenere 750 ! prije sam imao xtz 660 94 god i mogu za obe rećo samo riječi hvale! Motor za sve!

neznam koliko ti clio vrijedi ali njima je cijena top stanje 3500 eura sa regom godinu dana,(znači top stanje, ni jedna crtica požuljan, nove gume, kočnice, servis na motoru)  inače po oglasnicima ih se da naći i za 2000 ne registrirane i da ima posla oko njih!

Uglavnom o motoru        + mu je da je iznimno udoban, ima dobre kočnice 2x disk naprijed i disk nazad, super su mu amortizeri, normalne vožnje do 120                           km/h troši   oko 5 i pol litara do max 8 litara! jako lipo ide! precizan mijenjač, jakoooo izdržljiva mašina! 

-  da je dosta težak, nema baš neki pretjerano lip izgled!
                                      ja mu neznam dalje za manu! ja ga nisam kupio samo za jednu sezonu mislim ga imat za stalno!

alfa75:
zanima me što je bilo dalje sa motorom i koliko ti lik traži za nju!

Dzo:
Pa jos uvek nisam nasao nista dobro, sve su to uglavnom neregistrovani motori sa navodno uradjenim ''velikim servisom'' iako svi vec znamo da su to price za malu decu. U takvom stanju se u Srbiji mogu kupiti i za manje od 1500 evra. Ne znam ni sam, jako je rizicno kupiti takav motor jer ponudjene Tenere u oglasima uglavnom imaju izuzetno veliku kilometrazu, preko 70 000.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju