Tehnički kutak > Garaža

moj BaĐo ^^

<< < (5/14) > >>

SPecial:

--- Citat: kkihalic - 17 Lipanj, 2011, 16:20:27 ---ziloryder lijepo je naljepljeno al mi se ne sviđa  jer je unutra...lijepše mi je dok je ovak vani na rubu...probat ću ja to ponovno naljepit al je teško...mora se sfušat nemre se drugačije...

--- Kraj citata ---

Ne treba se sfusat,Prstom drzis distancu od ruba felge a palcem ljepis trakicu.

kkihalic:
a probat cu...

ziloryder:
a neznam, mozda se tebi nesvidja, al lipse je unutra kad je felga org. boje, ali kad je crna npr. e onda pase na rubu

i BTW ovo je drzalo 2 dana (nekvalitetnom izolirkom probavao samo)

kkihalic:
a onda ti i tak dobro ispalo...zato kaj si sa izolirom ljepio...ovo ti nije toliko gipko i nemreš toliko savijati...trebaš vidjeti to pa ćeš znati o čemu pričam...
ovo moje drži već 3 tjedna i nema naznake da će popustiti :D

tomovzo666:

--- Citat: marin-w - 16 Lipanj, 2011, 21:26:28 ---Super je sto si platio samo 10kn. Bit ce ti manje zao kad ih budes skidao.
1,2,3,....idi skini to  :icon_thumright:

Evo bas danas vidio crveni pozmareni yugo sa onim kromiranim retrovizorima sa zmigavcima iz metro-a i jednako me nasmijalo kao i te tvoje trakice.
Pa si sve mislim da ti kazem da ih ostavis. Mozda nekom uveselis dan kao i meni taj yugo danas.  :toothy10:

--- Kraj citata ---
do jaja,samo mu ti reci
moj komentar ajd boja nekako i moze proci,a one trakice ko da si ga kupio na trznici,ne tu na forunu,vec na onoj gradskoj,hahaha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju