Tehnički kutak > Tuning skutera

Airsal kit

<< < (2/5) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: marin18 - 15 Lipanj, 2011, 02:35:54 ---da to je org. klip i to je alu cilindar....inace imas i airsal racing s ovom glavom.treba vidit kanale pa zakljucit koji je....ali sport nije sigurno jer je ispuh masu sirok,jedino ako nije siren

--- Kraj citata ---
SAMO MI RECI DA JE 47,6 SERIJSKIIIIIIIIII ? :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Imas cevape od mene!

marin18:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 15 Lipanj, 2011, 02:51:57 ---SAMO MI RECI DA JE 47,6 SERIJSKIIIIIIIIII ? :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3: :toothy3:
Imas cevape od mene!

--- Kraj citata ---
da to je orginal klip i taj cilindar se nemoze brusit...sta ti nije jasno? I mozes krenut po cevape  ;D

Miki-speedy:

--- Citat: marin18 - 15 Lipanj, 2011, 03:12:42 ---da to je orginal klip i taj cilindar se nemoze brusit...sta ti nije jasno? I mozes krenut po cevape  ;D

--- Kraj citata ---
Znam da se ne smije brusit,dobijam ga budi posto a lik me ubjedjuje da 47,6 a nisam znao da to tako ide...mislio sam da je busen sa 47 na 47,6.
Eto me na uskoro idem zagreb,opatija,rijeka,krk  :toothy11:

Miki-speedy:
Zna l' neko jos sta o njemu? Btw ima jednu kariku..
Snaga?

animatrix:
ja mislim da se to ne isplati uzimati, pogotovo ako nemos otic provjeriti u kakvom je stanju. alu kit polovan bih uzimao samo od nekog kome vjerujem

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju