Tehnički kutak > Tuning skutera
Speed Fight 1 100ccm POMOC
Miki-speedy:
Bokte,to bi pod hitno trebalo stavit u polozaj po PS-u :toothy11:
speed__100:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 13 Lipanj, 2011, 22:23:51 ---E,drug ima spidfajta keca 100ccm...
I sad skut ide 85 jedva 90 nekad,otkako ga je kupio ide 90..
E sad sta bi se sve moglo uradit na njemu a da se ne ulaze previse znaci isla bi neka turpija,spuh,mozda kit i to je to...
Koliko grama rolnice,koja dizna,spuh?
I cini mi se da ima blokadu,na cemu sve ima blokade?
--- Kraj citata ---
Zamjeni potrošni materijal ostavi ga ko serijalu tak ide najbolje.
Miki-speedy:
--- Citat: speed__100 - 13 Lipanj, 2011, 23:02:32 ---Zamjeni potrošni materijal ostavi ga ko serijalu tak ide najbolje.
--- Kraj citata ---
Ma nece,oce on da malo se kurci i tak' to ;D
Koji bi spuh bio dobar za njega a da je sto jeftiniji?
speed__100:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 13 Lipanj, 2011, 23:05:05 ---Ma nece,oce on da malo se kurci i tak' to ;D
Koji bi spuh bio dobar za njega a da je sto jeftiniji?
--- Kraj citata ---
Ima ih podosta,e sad koji se pokazo kao najbolji treba malo pogledat po stranim forumima.Ja sam imo next r 100 sa multivarom i onako,nabereš nesto na krajnjoj.Trebalo bi tu termogrupu stavit na stol pa vidjet sto bi se dalo izvuć iz nje a onda dalje.
Miki-speedy:
--- Citat: speed__100 - 13 Lipanj, 2011, 23:20:08 ---Ima ih podosta,e sad koji se pokazo kao najbolji treba malo pogledat po stranim forumima.Ja sam imo next r 100 sa multivarom i onako,nabereš nesto na krajnjoj.Trebalo bi tu termogrupu stavit na stol pa vidjet sto bi se dalo izvuć iz nje a onda dalje.
--- Kraj citata ---
Ma izvucu ja max. iz serijske termogrupe...a dobijam za 400kn kit polini,kaze lik da je 170ccm..Pa mozda to stavimo ako bude isplativo...
Ja mislim da on ima blokadu negdje...
Koje rolnice idu otprilike na serijalu?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju