Tehnički kutak > Tuning skutera
Speed Fight 1 100ccm POMOC
Miki-speedy:
--- Citat: vktr - 21 Lipanj, 2011, 01:40:31 ---pa inače ak je to to gurtner onaj 16 il kolko već dizna ide 88, bar je meni bila
--- Kraj citata ---
dell 17,5 phva je u pitanju.
Drnda:
to neka teska kemija... za zazor ne znam koji bi trebao biti, ali znam da je to odavno za zamjenu ako je toliki zazor..
ako se gusi, treba mu veca dizna, nezz kolika bi trebala na 17.5 karb, ali vjerojatno 90+
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Lipanj, 2011, 12:20:17 ---to neka teska kemija... za zazor ne znam koji bi trebao biti, ali znam da je to odavno za zamjenu ako je toliki zazor..
ako se gusi, treba mu veca dizna, nezz kolika bi trebala na 17.5 karb, ali vjerojatno 90+
--- Kraj citata ---
Al vidi nesto...meni ne ide u glavu to nikako,isto je bilo i s mojim nrg-om...sus dobije nenormalan i ugusi se..
Ps-svjecica je crna i mokra.
a on je isao 80-90 prije toga,to me najvise muci..
Drnda:
kad se upustas u neke prerade trebas znati sto radis... napamet ti nemogu pomoci jbg, ali gusenje i crna mokra svjecka ne idu skupa...
ako drzis gas kad se ugusi i on se ugasi, to je mala dizna sigurno...
a za spuh od 50 ccm, i ne radio kako treba ako je na njemu 5o ccm spuh, on mu je usko grlo jbg
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 21 Lipanj, 2011, 12:26:03 ---kad se upustas u neke prerade trebas znati sto radis... napamet ti nemogu pomoci jbg, ali gusenje i crna mokra svjecka ne idu skupa...
ako drzis gas kad se ugusi i on se ugasi, to je mala dizna sigurno...
a za spuh od 50 ccm, i ne radio kako treba ako je na njemu 5o ccm spuh, on mu je usko grlo jbg
--- Kraj citata ---
Znam,sve to razumijem ja...
On jednostavno ne moze da nabije obrtaje,nece da razvrti :sad1:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju