Ostalo > ATV & Quad
Quad,registriranje
Aprilia97:
Ako se quad ne može reg. da li se onda može voziti po cesti? ???
Zanima me radi murje.. :toothy3:
mato_sb:
...ako je u voznom stanju onda se moze voziti po cesti... heheh :toothy10:
...ali po zakonu vozilo koje nije proslo tehnicki pregled i nema registarsku dozvolu ne smije biti sudionik prometa....
Aprilia97:
--- Citat: mato_sb - 13 Lipanj, 2011, 17:10:21 ---...ako je u voznom stanju onda se moze voziti po cesti... heheh :toothy10:
...ali po zakonu vozilo koje nije proslo tehnicki pregled i nema registarsku dozvolu ne smije biti sudionik prometa....
--- Kraj citata ---
znam to,ali neki quadovi se NE mogu registrirat..uopće,to mene brine...jer ako ih ne mogu registrirat,ne mogu se vozit po cest,a po zakonu ne smiju se vozit uopće..
Rox-Rab:
pa ako se nemogu regat znaci da su za off-road
mato_sb:
...nesto iz vlastitog iskustva... pitao sam murjaka iz naselja vezano uz zaustavljanje motornih vozila i svih ostalih sudionika prometa... kakvo pravilo stoji u vezi njihovog kontrolnog zaustavljanja... on mi je odgovorio..
"sinko ja te imam pravo zaustaviti na bilo kojoj cesti, njivi, u zraku i pod vodom... i to ukljucuje zaustavljenje u vozilu i pjeske..."
a ako recimo ja nemam verificiranu kategoriju za neko motorno vozilo i sl on ima pravo kazniti me...
isto tako off-road voznja vjerovatno podrazumijeva voznju na nekom prethodno odredjenom terenu u kontroliranim uvjetima... suprotno tome radi se o krsenju odredjenih pravila zakona o cestovnom prometovanju...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju