Tehnički kutak > Garaža
PEUGEOT SPEEDFIGHT 2 LC
Ivan_sf_2:
Nego,jel ima ko kakvu ideju da rijesim prijenos bar,
marin-w:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 21 Lipanj, 2011, 12:51:11 ---Nego,jel ima ko kakvu ideju da rijesim prijenos bar,
--- Kraj citata ---
Na mojem serijskom kvacilu su bili neki mekani federi tako da je sa njima bilo koma. Stavi tvrdje. Serijskih centralnih federa za sf2 doma imam 3 i sa svakim se drukcije ponasa skuter. Stavit cu ti bas sliku mojih serijskih i serijskih sa drugog kvacila od sf2
EDIT:
Evo slike:
Lijevo moji serijski sa skutera,desno serijski sa istog skutera istog godista samo nije x-fight.
Moji su tanki,i mozes ih rukama razvuc i savijat. Ovi drugi su druga prica...
Uploaded with ImageShack.us
Takodjer i dva centralna...samo sam zaboravio ciji je ciji. Moj je po velicini u sredini(izmedju),nije na slici na skuteru je.
Uploaded with ImageShack.us
Ivan_sf_2:
Ivanm mi je rekao da na kvacilo stavim crne iz malossi pakiranja za piaggio.centralni neznam koji mi treba???
doctor speed:
stavi crvene leovince ako mozes gdje nabavit
marin-w:
--- Citat: Ivan_sf_2 - 21 Lipanj, 2011, 13:14:38 ---Ivanm mi je rekao da na kvacilo stavim crne iz malossi pakiranja za piaggio.centralni neznam koji mi treba???
--- Kraj citata ---
Ja ti sad imam te crne na skuteru. Stavio sam ih i prije rezo auspuha jer je bilo koma sa serijskim federima.
Sad bi mi mozda trebali i zuti. Imam ih ali su mi crni sasvim ok. Vjerujem da kad bi stavio zute bi imao problema sa sporom voznjom.
Crne stavi :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju