Tehnički kutak > Tuning skutera

Izdržljivost motora

(1/5) > >>

dejvid:
Stavio bih veći cilindar i klip, sekundar, multivar, karb i torq na VX-a pa me zanima koliko je to izdržljivo, jel skoro kao serijski ili se dosta više troši, zagrijava i ubija motor.  :icon_scratch: Za sada nisam imao apsolutno nikakvih problema s motorom pa bih volio da tako i ostane. Jandro, a i ostali koji znate, molim pomoć  :help:

Mr J:
stavi od vxr-a i izdrzljiv ti je jednako a jaci...  :icon_thumright:

Drnda:
Dobit ces jaci motor, malo pazljivije sa njimm, grijat ga, malo dulji sekundar ti povecava max brzinu, a smanjiva ubrzanje, ali posto vec stavljas kit, to se toliko nece osjetiti :icon_thumright:

vale_vxr:
evo ja sam imao do sad na vx-u samo klip i cilindar(alu) od vxr-a, multivar, sekundar vxr i deak auspuh
motor je išao puno bolje, trošio otprilike isto i bio jednako pouzdan
sad dolazi polini variomat, malossi torq, malossi delta, malossi bregasta i federi ventila, plavi polini centralni i polini remen :headbang: sada ćemo vidit razliku

Jandro:

--- Citat: dejvid - 31 Siječanj, 2008, 21:38:19 ---Stavio bih veći cilindar i klip, sekundar, multivar, karb i torq na VX-a pa me zanima koliko je to izdržljivo, jel skoro kao serijski ili se dosta više troši, zagrijava i ubija motor.  :icon_scratch: Za sada nisam imao apsolutno nikakvih problema s motorom pa bih volio da tako i ostane. Jandro, a i ostali koji znate, molim pomoć  :help:

--- Kraj citata ---

stavljaj, nemaš nikakvih problema! mažina to sve dura, samo mijenjaj ulje (ja mijenjam svake 4000km ga makar pre rano, al ko jebe 100kuna, bitno da je mašini bolje i dulje će mi trajat zbog toga) ,obavezno ga zagrijat malo prije vožnje pogotovo zimi

stavi 200ccm od vxr-a, ide motor bijesno i s njim, 209 samo ako planiraš neki veliki tuning
ja imam sad karb od vxr-a, 200ccm i sekundar od vxr-a i multivar i motor je išao super, skino sam multivar sad jel se malo razjebao i motor ide mi predobro, još dok stavim polini variomat centralni i remen to bude bilo to i ja zadovoljan, meni dost
ide motor stvarno super, samo sam išao na neka mjerenja i da vidim razliku prije i sad i gledam istu brzinu navuče ko i prije na određenoj dužini, onda sam skužio da se kazaljka nestigne penjati, tj. pratiti ubrzanje
npr. s nule do 50 s full gasom i pustim ga na 50 i kazaljka se još penje do 60 nakon što pustim gas, onda znaći da laže
j#bo runnere s tim kazaljkama, valjd je na ovim s lcd-om bolje?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju