Tehnički kutak > Tuning skutera

minareli due+ setup pomoć???

(1/3) > >>

Josip:
radi se o roxu,
setup je sljedeci
due modular
polini radilica evolution (nisam siguran mislim 10mm)
nardo
mhr overrange
stage6 torq control
stage6 zvono
veforc
bgm bobina
CDI stand (bude neki top zuti ili malossi K15)

e sad
koji carb, mikuni tm 24 (neki odokativan setup)
              ili dell 19 (za njega takoder)
i koje rolice dobija sam sa multivarom 3,5 i 3,8 (za pocetak, znam da treba bit oko nekih 12 tisuca i jos nesto malo okretaja kroz akceleraciju)

Bero:
Karb, ovisi za što koristiš motor. Ako ga voziš 50 km tjedno onda mikuni :)

ako se voziš svakodnevno dellorto 19, s tim da su razlike u performansama minimalne zapravo nisu vrijedne tolike razlike u potorošnji. a nitko u hrvatskoj osim jednog dečka u bosni prije jedno 8 god nema mikuni 24, možda se varam.
tako da teško govoriti o setupu.

rolice probaj sa ovima koje si dobio, možda će biti i ok.
govorim ti iz iskustva

Josip:

--- Citat: Bero - 11 Lipanj, 2011, 08:38:30 ---Karb, ovisi za što koristiš motor. Ako ga voziš 50 km tjedno onda mikuni :)

ako se voziš svakodnevno dellorto 19, s tim da su razlike u performansama minimalne zapravo nisu vrijedne tolike razlike u potorošnji. a nitko u hrvatskoj osim jednog dečka u bosni prije jedno 8 god nema mikuni 24, možda se varam.
tako da teško govoriti o setupu.

rolice probaj sa ovima koje si dobio, možda će biti i ok.
govorim ti iz iskustva

--- Kraj citata ---

e super, hvala ti puno, daj mi reci sad sam se sjetio da si ti ima skoro isti setup, jesi koristio gljivu ili airbox
i koje dizne i igle su ti na tom setupu bile?

Bero:

--- Citat: Josip - 11 Lipanj, 2011, 09:13:03 ---e super, hvala ti puno, daj mi reci sad sam se sjetio da si ti ima skoro isti setup, jesi koristio gljivu ili airbox
i koje dizne i igle su ti na tom setupu bile?

--- Kraj citata ---

Uvijek koristim airbox da me ne brinu vanjski uvijeti.

Setup karba je kao kod malossi dellorta 19,
-klipić 50
-igla W16
-dizni se ne sječam jer ga par godina nisam rastavljao, ali glavna je 85 +/- 5 brojeva, ler je puno manja od serijske koja je došla s njim.

u grubo, a dalje je čar štelanja

dado-tuning:
sorry na off-u!
mene zanima ako mozda znas cca koja dizna bi isla na dell 21 BD sa double layerom? (MHR replica + nardo vjerovatno)
nekih 100 bi bila ok?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju