Ostalo > Motocikli
yamaha fzr 600r .. iskustva i dijelovi....
LoveStunt:
radi cega...? u odlicnom stanju je ... :dontknow:
Mr J:
--- Citat: LoveStunt - 09 Lipanj, 2011, 12:32:08 ---radi cega...? u odlicnom stanju je ... :dontknow:
--- Kraj citata ---
Šta ima dobar lak? :)
Ajde baci link da vidim na što ciljaš ;)
LoveStunt:
nije dobar lak.. cak mi se boja niti ne sviđa nego sa motora nije padano itd itd... :dontknow:
[privitak je izbrisao admin, stariji od 4godine]
formoz:
ajd raspitaj se ima li iko pumpu vode za njeg, imam ga ja, mogu par slika postavit, u mene su plastike radjene, nisu tvornicke, nije bilo vecih kvarova, sad mi stoji u podrumu vec pola godine jer mi je pumpa vode otisla.
ide punim satom, ja osobno sam ga vozio punim satom, ako laze sad lazem i ja da sam iso 300 sa njim. u mene je 16v mislim da je i taj, uglavnom motor brutalan, yzf750r mu nemoze ni primaknut. a kad sam se trko sa tlr-om do nekih 180 smo se pratili, onda me on ostavio , uglavnom motor je jako jak :D vozljiv je, nije pretezak, ne umara previse, samo nabavka djelova malo zafrkana, ali djelovi dosta traju ako se pazi na njih
LoveStunt:
a sta mislis dali cu lakse naci navedene dijelove : cetvrti klip ventile za cetvrti klip, svjecicu( to cu naci lakse) i glavu masine... i po kojoj cijeni cu nabaviti polovnu glavu , a po kojoj klip i ventile... ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju