Ostalo > Motocikli
yamaha fzr 600r .. iskustva i dijelovi....
LoveStunt:
ajde super.. nazvat cu i pitati nego.. daj mi reci... kada se kod te masine fzr 600R stavlja klip dali se moze normalno samo skinuti glava i cilindar ili se kako su mi par osoba rekli da se to raskapa drugacije pa i getriba i sve se raskapa da bi to promijenio... dali ti znas? :icon_scratch:
formoz:
morat ces izvadit masinu citavu jer neces moc skinut glavu od rame, skines dekla, otkacis faz lanac, skines bregaste, odvijes ispod sarafe, dignes glavu, dignes cilindre i skines klip, vratis sve kako je bilo, samo pazi da ti budu u fazi bregaste, imas oznaceno gdje trebaju bit, pozicija radilice i bregastih, i pazi da ti ne upadne faz lanac dolje, pa ces morat komplet masinu rastavljat da ga izvadis, ja sam se jednom zaj#bo i necu nikad vise, odmah zicom zavezi lanac pa ga tek onda otkaci
LoveStunt:
--- Citat: formoz - 10 Lipanj, 2011, 13:59:48 ---morat ces izvadit masinu citavu jer neces moc skinut glavu od rame, skines dekla, otkacis faz lanac, skines bregaste, odvijes ispod sarafe, dignes glavu, dignes cilindre i skines klip, vratis sve kako je bilo, samo pazi da ti budu u fazi bregaste, imas oznaceno gdje trebaju bit, pozicija radilice i bregastih, i pazi da ti ne upadne faz lanac dolje, pa ces morat komplet masinu rastavljat da ga izvadis, ja sam se jednom zaj#bo i necu nikad vise, odmah zicom zavezi lanac pa ga tek onda otkaci
--- Kraj citata ---
e dobro... hvalaa... :icon_thumright:
duje87:
--- Citat: formoz - 09 Lipanj, 2011, 23:15:20 ---vidi ti meni kod vas za pumpu vode, a evo ti broj covjeka jednog, ako itko to ima on ce to imat
00387 63 816 128 - Miro Đukić . nisam u najboljim odnosima s njim u zadnje vrijeme pa mi se nece htjet javit, nazovi ti ,sve ce ti covjek fino objasnit
--- Kraj citata ---
Sta si Miru skrivia :)
formoz:
--- Citat: duje87 - 12 Lipanj, 2011, 19:38:35 ---Sta si Miru skrivia :)
--- Kraj citata ---
ja njemu ili on meni :P
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju