Tehnički kutak > Tuning skutera
BB na sf2, struja?
Drnda:
moram cupat onaj kabel koji ide iz bobine na cdi svaki put kad gasim skut, imam jednu zicu s brave izvedenu, ali cim dotaknem zelenu sa namotaja odmah se gasi, nebitno u kome je polozaju kljuc :icon_scratch:
kamikaza:
kratki spoj pa zato gasi ocito jer zelena se nbi smjela vracat natrag u namotaje nego .koliko se sjecam 2 zelena iz namotaja ide jedna na bravicu kljuca za gasit a druga u bobinu zelena bi trebala bit + i na off se spaja sa crnom - iz releja
http://electricwiringdiagram.com/wp-content/uploads/2009/12/electric-wiring-diagram-scooter-gilera-runner-fx125.jpg
prouci si ovu sliku jer je princip isti ja sam po ovoj slici slago ditecha sa runer karb masinom masinom i sve je ispalo kak spada princip je isti za struju 50ccm i 200 jedino svjetla se drugacije spajaju ali to tebi nebi trebalo radit problem
Drnda:
ne.. ova ne ide na bobinu zelena, ide iz namotaja jedno prema cdi-u jack sa 4 zice, iz njega je ta jedna na bobinu, ali ovo je 3 zice , 2 zute i jedna zelena u jacku, on se kopca na instalaciju, e pa na tu zelenu sam spojio.. ali je sranje sto cim ukopcam taj jack sa 3 zice na ozicenje tj da imam ozicenje, e onda nemogu skut uopce upaliti osiguracaa oba su ok ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju