Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim vas za pomoć hitnoo,rolice MHR variomat
kupujemskut:
Stavio sam serijski centralni i skuter ide 70 sa 6.0 g rolicama i žutim federčićima,iako mislim da mora puno brže doć do tih 70,i dalje razvlači od 60 na dalje.
Evo slika remena i varimata..variomat je polovan i sad neznam jel ovo bris od mog remena,valjda je i označio sam na remenu širine jer nisam ziher koju tražite..
pomagajte tko ima iskusta i znanja :'(
nrg extreme:
Ako je točno ovo što si napiso za širinu remena ja ne znam kak ti ide uopće skuter jer
je orginal širina piaggio remena za nrg i slične 18,5 mm a tebi je 13? :laughing1:
Remen se treba dizat do kraja a tebi ni blizu kraja nejde.Promjna remena pod obavezno
ako si dobro mjerio,koji je to reme uopće?
Edit:vidim da si nacrto jeru na donjem dijelu remena,mjeri se s gornje strane ali svejedno možda je 15 mm
taj što imaš.
kupujemskut:
evo izmjerio sam remen s vanjske strane,18 je...zašto ne ide do kraja variomata,zbog remena?
kupiosam skuter s tim remenom
nrg extreme:
--- Citat: kupujemskut - 09 Lipanj, 2011, 18:11:01 ---evo izmjerio sam remen s vanjske strane,18 je...zašto ne ide do kraja variomata,zbog remena?
kupiosam skuter s tim remenom
--- Kraj citata ---
Mislio sam da si mjerio s pogrešne strane jer da je 13 mm nebi išo ni ovako kako ide,
širina od 18 mm je ok e sad je pitanje da nije neki kraći pa da se ne penje dovoljno.
Daj oznake s remena,jel orginal piaggio? :dontknow:
kupujemskut:
puno me pitaš jel original pia kad sam motor tak kupio a oznake ću vidjeti sutra kad skinem deklo po xy put
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju