Tehnički kutak > Tuning skutera
Malossi Sport 70?!
ivanm:
ležaj kad ruži, ruži sve jače i jače kako daješ gas, na full turaži sve jače i jače..
to se odma vidi da nešto ne štima..
Rossi:
zvecka nesto u spuhu ...isto sranje kao sto je bilo i na Tecnigas next r .....i to zvecka samo dok se ne zagrije scoot i kad je na leru a hladan....eh mene sad zanima jos stvari ljudi....danas sam zvao par radnji u hr uzeo bi malossi sport 70...mene zanima jel trebaju sta lakse/teze rolnice sa njim??!! i koliko dodju one karbonske usisne lamelice malossi....?? znam da se njima nista ne dobija ali znam da obicne mogu puknut pa napravit sranje ...i jesul plave oprugice uz zxa sto su dosle slabe za taj kit ??i sta mislite jel bolje da uzmem topov ili malossijev kit ?? vase misljenje sta bi vi...i kolika je cijena topovog 70ccm?hvala
P.S:Kako bi izgledo distancer na novom Runneru ? ? jel vidio neko ?? i koliko kosta ??
igor.sb:
s malossi sportom dobijes lamelice s trophyem ne
role klasika one 6,1-6,5 neki stave 7,2...multivar/seriski centralni
ostavi federe kvacila koje imas
malossi/trophy svaki gus je manje vise isti trophy ti je nesto jeftiniji oko 1200-1300kn
Rossi:
ma definitivno cu onda malossi sport 70 uzet ak ne ovaj mjesec onda iduci... :) ....thx na odgovorima...
3alfa3:
--- Citat: igor.sb - 01 Veljača, 2008, 01:13:33 ---s malossi sportom dobijes lamelice s trophyem ne
--- Kraj citata ---
Dobije i kvalitetan iglicasti lezaj vrijednosti 10-tak eura
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju