Općenito > Maxiskuteri

Servis na 12 soma VXR

<< < (4/5) > >>

speed:
jog znanje s 2T prenosi na 4T jer misli da je to sve isto :toothy11:

duje87:

--- Citat: speed - 21 Lipanj, 2011, 17:04:09 ---jog znanje s 2T prenosi na 4T jer misli da je to sve isto :toothy11:

--- Kraj citata ---

I meni se cini.. Al to ne minja cinjenicu sa pise pi*darije

Znaci ako mozw na fxra polusintetika, onda moze i na vxra bez ikakvog uporista u tome :dontknow:

speed:

--- Citat: duje87 - 21 Lipanj, 2011, 17:42:15 ---I meni se cini.. Al to ne minja cinjenicu sa pise pi*darije

Znaci ako mozw na fxra polusintetika, onda moze i na vxra bez ikakvog uporista u tome :dontknow:

--- Kraj citata ---
da da dosta dezinformacija stoji,al da i poneku informaciju,moj savijet mu je da se pise di su BB masine :hello:

giannelli:
po meni je logicno da bi mirnije radio vxr na 5w40, jer ipak 40 oznacava gornju granicu grijanja u temp., a 5 doljnu granicu hladnoce, tj po zimi 10w40 jer gusce ulje je bolje za zimsko doba, a ljeti kad su visoke temp je bolje rijede ulje jer se lakse vrti i manje zagrijava radi svoje gustoce. al takodjer i zimi 5w40 ulje moze bit dobro jer su to male razlike i u nasim krajevima nije tako hladno pa masina radi dobro mozda malo ''nemirnije'' al to se na jednom cilindru teze osjeti.

ja taman moram mjenjat ulje na motoru, i zanima me koliko ulja ide u karter? mjenjao bi i filter.

svjecicu bi htjeo kupit iridium, znaci ona koja ima dulji vijek od obicne ngk, pa mi treba oznaka za vxr ?

Homer:
Shell 5W40 je u Kauflandu sad na akciji - 45 kn  :icon_thumright:
Red Sponge imaš u mojskuter webshopu. Ako ga i nema na popisu, pošalješ mail pa ga nabave... a imaju i filter ulja i ulje i... sve zapravo :)

Izvana bi se isplatilo naručiti remen. Ako ti se hoće zezati sa cijelom procedurom. Ja sam dosta jeftinije prošao na talijanskom ebayu, manje od pola naše cijene  :redface:

edit: težine rolica - http://beedspeed.com/html-pages/variator-roller-weights-chart.htm

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju