Tehnički kutak > Tuning skutera
Jet Force i Leo Vince ZX problem
crunchas:
Evo, maknuo sam famoznu blokadu iz auspuha i sad bi to bilo to, preko 80 ide bez problema!! :headbang:
Ali... malo mi je trom kod početnog ubrzanja, do recimo kojih 30-40km/h dere se, al ubrzanje je slabije nego prije!!
Jel da izvadim žute fedre i stavim prijašnje orginalne, jer sam primjetio da su ovi žuti koje sam dobio sa auspuhom mnogo jači! ???
marin-w:
--- Citat: crunchas - 08 Lipanj, 2011, 13:15:54 ---Evo, maknuo sam famoznu blokadu iz auspuha i sad bi to bilo to, preko 80 ide bez problema!! :headbang:
Ali... malo mi je trom kod početnog ubrzanja, do recimo kojih 30-40km/h dere se, al ubrzanje je slabije nego prije!!
Jel da izvadim žute fedre i stavim prijašnje orginalne, jer sam primjetio da su ovi žuti koje sam dobio sa auspuhom mnogo jači! ???
--- Kraj citata ---
Federi su samo za start.
Da stavis malo tvrdji centralni izgubio bi na krajnjoj vjerovatno.
Tako da ti jedino ostaje probat teze rolice.
A,pitanje je koliko ti ima remen km....ako je za mjenjat prvo stavi novi pa kreni sa rolicama ako nisi zadovoljan.
marko_rox:
--- Citat: marin-w - 08 Lipanj, 2011, 13:23:18 ---Federi su samo za start.
A,pitanje je koliko ti ima remen km....ako je za mjenjat prvo stavi novi pa kreni sa rolicama ako nisi zadovoljan.
--- Kraj citata ---
zar nisu teze rolice za krajnju a lakse za start :dontknow:
crunchas:
--- Citat: marin-w - 08 Lipanj, 2011, 13:23:18 ---Federi su samo za start.
--- Kraj citata ---
A da start mene mući, nema onog "čupanja" dok krene!!
Remen mi ima 5200km! Jel je vrijeme za izmjenu??
marin-w:
--- Citat: marko_rox - 08 Lipanj, 2011, 13:24:52 ---zar nisu teze rolice za krajnju a lakse za start :dontknow:
--- Kraj citata ---
Da,jesu.Ali ja sam mislio na koliko rpm ce ulovit kvacilo.....taj start. Ali kad oni ulove dalje je sve stvar centralnog,rolica i remena.
Sad tesko je nesto rec i zakljucit ovako ali mozda mu novi remen poboljsa stanje da sad ne kupuje druge rolice i isprobava kad vec ima nove u variomatu.
Ja sam na speedfightu serijski remen skinuo na 6500km i bio je dosta istrosen. Mislim da remen nesmije bit ispod 17.5mm (neka me ispravi netko ako grijesim)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju