Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
EFI (Electronic Fuel Injection)
Iwo SR Tuono:
Na 4takta motoru to je korak naprijed i da nemam puno obveza uhvatio bi se razvoja,samo preslozit 2t skuter s karba na i.e bez mjenjanja blokova je skoro nemoguce,a di je jos 4T
Izvedivo,al uz puno ulozenog novca i vremena
dusVu:
zasto? pa na 4t bi trebalo bit dosta lakse to slozit
zedooo:
ma mislio sam na kit od Ecotronicsa, imaju dosta dobar sistem (samoštelajući), sa prekidačem "eco" i "rich", sto bi super bilo za tuniranje i ostalo igranje.
jedini trenutni problem je sto moj Kinez toliko malo struje puni da smatram da bi morao stalno nadopunjavati akumulator.
lik iz Ecotronicsa mi je obecao da ce nova pumpa za benzin uskoro izaći iz proizvodnje i da će trošiti puno manje struje, pa ćemo vidjeti...
P.S. ako ima zainteresiranih recite mi, radim na tome da testiram ovaj unit pa se mozda jedan dan i pojavi u nekom od dućana!
ne reklamiram NIKOG, samo zelim raditi na razvoju ovog kita.
JogFromYamaha:
meni zvuci jako interesantno
al mali savjet
ako hoces da stvarno imas razliku onda moras u masinu ukomponirati ili turbinu ili kompresor
jer iako je IE ne znaci apsolutno nista na performansama kre ispravno ustelanog fergazera
istina manje ce trosit al za stvarno razvijanje snage treba puniti masinu pod pritiskom a ne atmosferski
Mr J:
--- Citat: JogFromYamaha - 12 Lipanj, 2011, 12:58:44 ---meni zvuci jako interesantno
al mali savjet
ako hoces da stvarno imas razliku onda moras u masinu ukomponirati ili turbinu ili kompresor
jer iako je IE ne znaci apsolutno nista na performansama kre ispravno ustelanog fergazera
istina manje ce trosit al za stvarno razvijanje snage treba puniti masinu pod pritiskom a ne atmosferski
--- Kraj citata ---
to je to!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju