Tehnički kutak > Tuning skutera

Olaksavanje kvacila ?!!

(1/1)

brzi46:
Poz,imam malagutia f15 i uvijek nes prckam,nemam kit,al ove gluposti variomat,federcice i to...se podrazumjeva,ide mali 85 sa trenutnim setupom,razbijane su mi pregrade u usisu,prosirit cu ispuh sad al mi je kvacilo serijala pa me zanima sto dobijem ako ga olaksam tj. probusim mu rupa okolko glavnog sarafa...??( i jos ako neko zna koja je serijska dizna na delortu 12mm )

nrg extreme:

--- Citat: brzi46 - 07 Lipanj, 2011, 00:08:20 ---Poz,imam malagutia f15 i uvijek nes prckam,nemam kit,al ove gluposti variomat,federcice i to...se podrazumjeva,ide mali 85 sa trenutnim setupom,razbijane su mi pregrade u usisu,prosirit cu ispuh sad al mi je kvacilo serijala pa me zanima sto dobijem ako ga olaksam tj. probusim mu rupa okolko glavnog sarafa...??( i jos ako neko zna koja je serijska dizna na delortu 12mm )

--- Kraj citata ---
Dobiješ to da kasnije hvata tj na većim okretajima s tim da bi se osjetilo mora se dosta olakšat
i dobiješ disbalans kvačila ako ne rasporediš ravnomjerno rupe. :dontknow:
Uglavnom ne znam čemu bi to radio? :icon_scratch:
Misliš da ćeš dobit na snazi ili krajnjoj,sumnjam. :dontknow:

brzi46:
ma necu kit...a ocu da ide sto bolje..to cujem dns pa reko da vidim jel ima ko iskustva..ali ako nije potrebno bzvz..bolje uzet onda trkace kvacilo..fala buraz

wonderkid:
nece ti ni trkace kvacilo nis pomoci na serijali,serijska dizna bi trebala biti 75 m6,prvo spuh pa multivar

nrg extreme:

--- Citat: brzi46 - 07 Lipanj, 2011, 00:18:20 ---ma necu kit...a ocu da ide sto bolje..to cujem dns pa reko da vidim jel ima ko iskustva..ali ako nije potrebno bzvz..bolje uzet onda trkace kvacilo..fala buraz

--- Kraj citata ---
Nisam ti ni reko da daš kit ali ako oćeš da ide bolje kit je neizbježan. :dontknow:
Umjesto kemijanja oko kvačila stavi si neki variomat bolji ako ga nemaš već i auspuh rezonantni,
s tim jedino možeš dobit osjetno poboljšanje,igrice samo sa drugim valjčićima i federima zaboravi.

Navigacija

[0] Lista Poruka

Idi na punu verziju