Tehnički kutak > Garaža
Prešao i ja na karb, Pia NRG Power
Drnda:
--- Citat: ivanm - 17 Lipanj, 2011, 14:51:40 ---kaj vi filozofirate, valjda je NGK katalog mjerodavan a ne vaša slobodna procjena ili neki lik u trstu ???
proizvođač svječice određuje tip i oznaku svječice za pojedini model vozila.
--- Kraj citata ---
ne odredjuje ako se nesto naknadno dira, sto vecina i radi.. a s time se povecava radni broj okretaja , sto dovodi do toga da treba hladnija svjecica...
sfreak:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Lipanj, 2011, 16:38:08 ---ne odredjuje ako se nesto naknadno dira, sto vecina i radi.. a s time se povecava radni broj okretaja , sto dovodi do toga da treba hladnija svjecica...
--- Kraj citata ---
bas sam malo bacio oko za svoj...i dok su svi govorili da je 8 odlicna i da ce bit super na moj setup (DR Evo), steta sto nisam ovo prije vidio, 8 ide na serijalu, zato sam i popusio klip
Drnda:
najjace mi je kad vidim 6 ili 7 na serijali, jos pogotovo zracnjaku koji se vrti dosta... :angry9:
inace luka... stelaj da ti je lagano na svjecici bogata smjesa, tj smedja boja, a ne svijetlo smedja, te da se boja cela klipa i svjecice poklapaju.. jer ako su razlicite, svjecica ti nije odgovarajuce top. vrijednosti :icon_thumright:
ivanm:
9-ka bude dobra u svakom slučaju, dokazano i provjereno, dakle rihtaj po boji izolatora.. serijale nisu osjetljive, može biti malo presiromašna i prebogata smjesa i ništa se neće dogoditi, ali naravno bolje je da je idealna..
a u vezi svječica, nema puno filozofije.. nekad je 8-ica bila svječica za runnera, za zračnjaka je oduvijek bila 9-ka, znam jer sam još 2002. gledao za zipa svječicu i u katalogu je bila 8-ica za vodenjaka a 9-ka za zračnjaka..
ali za hiper2 je default 9-ka, valjda zbog katalizatora i jer se više grije..
dakle ako staviš 8-icu nećeš fulati.. vozi dok ne izgori a onda uzmeš koju hoćeš..
sfreak:
--- Citat: Drnda-1 - 17 Lipanj, 2011, 17:17:34 ---najjace mi je kad vidim 6 ili 7 na serijali, jos pogotovo zracnjaku koji se vrti dosta... :angry9:
inace luka... stelaj da ti je lagano na svjecici bogata smjesa, tj smedja boja, a ne svijetlo smedja, te da se boja cela klipa i svjecice poklapaju.. jer ako su razlicite, svjecica ti nije odgovarajuce top. vrijednosti :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
moram prvo opet rastavit i nac sta ne valja, mozda cak i svjecica, desetka je sad gore...a onda cemo vidjet stvar sa stelanjem...da vidim celo klipa moram poskidat pol skutera da bi to vidio, odnosno da bi do glave cilindra uopce dosao
ali nije ovo vise vezano za temu
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju