Tehnički kutak > Garaža

Prešao i ja na karb, Pia NRG Power

<< < (11/27) > >>

Iwo SR Tuono:
šta su ovo svi neki darežljivi, čim kupiš skutač s karbom svi te vole  :laughing6: :laughing6:

ajde goki onda ću s tobom na pivu ovih dana pa da razmjenimo koju riječ i železo, bliži si a i da hrgu ne tlačim  :toothy12: :toothy12:

@Hrga : goki se ponudio pa evo, sigurno će uljna još nekome zatrebati pa da ja sad ne uzimam dve, hvala puno  :icon_thumright: :icon_thumright:

zoki_NRG:
Ajde Iwo bas mi je drago radi tebe da si uzeo nesto novije itd itd...
puno srece i cuvaj to kao i SR-ku...

ps..zovem te ako mi bude rep trebao za tehnicki hahahahha  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

Iwo SR Tuono:

--- Citat: zoki_NRG - 08 Lipanj, 2011, 01:16:42 ---Ajde Iwo bas mi je drago radi tebe da si uzeo nesto novije itd itd...
puno srece i cuvaj to kao i SR-ku...

ps..zovem te ako mi bude rep trebao za tehnicki hahahahha  :drunken_smilie: :drunken_smilie: :drunken_smilie:

--- Kraj citata ---

tehnički? hahahaha slaba veza, slaba

zoki_NRG:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 08 Lipanj, 2011, 01:22:30 ---tehnički? hahahaha slaba veza, slaba

--- Kraj citata ---

hahha, ma dosta mi tih tehnickih, neda mi se zahebavati ljude svakih par mjeseci, sad za skuter, pa dojdem za 2 mjeseca
sa autom koji ne moze kanal proc jer je spusten, itd  :toothy9:

Iwo SR Tuono:
tvoja veza može mojoj vezi da liže jaja  :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
hahaha, btw get ready za meet, još mjesec dana, malo više pa će da se vozimo u tvoje krajeve

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju