Tehnički kutak > Garaža
Prešao i ja na karb, Pia NRG Power
_r0bi_:
--- Citat: ivanm - 05 Lipanj, 2011, 22:49:44 ---gdje je nrg power team? :toothy11:
--- Kraj citata ---
... ::) ::) :confused5: ... neznam :toothy12: ce' da ga napravimo :laughing7: :icon_thumright:
Iwo SR Tuono:
--- Citat: Luka 0101 - 05 Lipanj, 2011, 22:53:03 ---izdajico... ti si bio zadnja nada diteka u hrvata....
--- Kraj citata ---
znaš kako ću ti to opisat, mašinu 10 godina ispred svog vremena je pregazilo vrijeme i ljudska glupost, ja sam taj skuter vozio dok nije pukla radilica, utrpao brdo radnih sati i brdo love, sve sam prošao s njim, sve isprobao, navozio se itd, toj mašini svaka čast, gore će ić pia i to je to,
kome to nije dosta nek se vozi i dalje, ditecha i dan danas ima na cesti i ljudi se voze
karb je zabavniji ;D ;D
walkay:
Lijep skuter, puno sretnih kilometara! :icon_thumright:
maki 225:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 05 Lipanj, 2011, 23:20:58 ---znaš kako ću ti to opisat, mašinu 10 godina ispred svog vremena je pregazilo vrijeme i ljudska glupost, ja sam taj skuter vozio dok nije pukla radilica, utrpao brdo radnih sati i brdo love, sve sam prošao s njim, sve isprobao, navozio se itd, toj mašini svaka čast, gore će ić pia i to je to,
kome to nije dosta nek se vozi i dalje, ditecha i dan danas ima na cesti i ljudi se voze
karb je zabavniji ;D ;D
--- Kraj citata ---
Samo onda si prevrtljiv,do koji mjesec si hvalio ditecha i mene upozoravao kako cu se za par dana opet vratit na diteka jer sam ga bio prepravio na karburator.
Odluci se.
TomoRI:
ljep je,puno sretnih kilometara
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju