Tehnički kutak > Tuning skutera
Auspuh,prijenos,usis-MHR Replica
Bero:
--- Citat: dado-tuning - 12 Lipanj, 2011, 21:11:58 ---evo,možda uzmem polini super race,dali je to base spuh na koji mislim??
ako je midrace uzimam...
taj spuh je za minarelli,može se samo zamjenit grana sa originalnom?
--- Kraj citata ---
mislim da je superrace nešto ko prije Funky Polini. Ali možda se varam. Znači to nije midrace. Ako netko zna neka kaže.
Nemaš šta pilit granu i stavljat, mislim možeš ako želiš ali to je fuš.. auspuh je jako bitan na 2t :jerk:
kos3:
--- Citat: dado-tuning - 06 Lipanj, 2011, 08:41:59 ---i mene zanima,i kakv mu je start?
--- Kraj citata ---
evo ja sam danas dok nije bilo vjetra sa replikom uhvatio nevjerojatnih 122 kmh po satu to bi bilo nekih 110 kmh po gpsu, jer ga danas nisam imao a mjerio sam prije mjesec dana dok sam imo sporta i sa 110 po čuki ,po gpsu je bilo 100 ravno. tak da sam full zadovoljan kaj se tog tiče :)
kos3:
--- Citat: Bero - 12 Lipanj, 2011, 22:17:05 ---mislim da je superrace nešto ko prije Funky Polini. Ali možda se varam. Znači to nije midrace. Ako netko zna neka kaže.
Nemaš šta pilit granu i stavljat, mislim možeš ako želiš ali to je fuš.. auspuh je jako bitan na 2t :jerk:
--- Kraj citata ---
je to je polini funki gledo sam jedan i drugi i isti su, bolje si nek kupi forrace jer je on za repliku ko stvoren a ima i bolju radilicu pa mu nije problem
dado-tuning:
evo,citao sam i ja :icon_biggrin:
to je ko funky...
ma znam da je spuh najbitniji na 2t...
al ono,da znam tocnu duzinu grane koliko treba,i di treba,islo bi :dontknow:
ipak necu pilit,nego jos pokusavat nac nesto midrace za male pare :'(
ivanm:
--- Citat: kos3 - 12 Lipanj, 2011, 22:20:07 ---evo ja sam danas dok nije bilo vjetra sa replikom uhvatio nevjerojatnih 122 kmh po satu to bi bilo nekih 110 kmh po gpsu, jer ga danas nisam imao a mjerio sam prije mjesec dana dok sam imo sporta i sa 110 po čuki ,po gpsu je bilo 100 ravno. tak da sam full zadovoljan kaj se tog tiče :)
--- Kraj citata ---
mhr replica i yasuni R dobitna kombinacija da ide i traje..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju