Tehnički kutak > Tuning skutera

Iglica sa karba Pomoć!

<< < (2/3) > >>

benjamin_hawk:
nisam ja reko xD al najace malo prije pricam s njim kaze cepio airbox ?? ja velim sto kaze pa zatvaro rupe ja reko kake rupe mora imat zraka bolan pa kae ne to neg lik st je prije imo skuter izbusio airbox ko svajcerski sir xD

Miki-speedy:

--- Citat: benjamin_hawk - 06 Lipanj, 2011, 20:00:17 ---nisam ja reko xD al najace malo prije pricam s njim kaze cepio airbox ?? ja velim sto kaze pa zatvaro rupe ja reko kake rupe mora imat zraka bolan pa kae ne to neg lik st je prije imo skuter izbusio airbox ko svajcerski sir xD

--- Kraj citata ---
Pa normalno,to se radi zbog tezine,sta mislis sto su trkaci skuteri svi izbuseni  :icon_thumright:

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Lipanj, 2011, 20:01:49 ---Pa normalno,to se radi zbog tezine,sta mislis sto su trkaci skuteri svi izbuseni  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
tezine? cisto sumljam da ces dobit nes laksi skuter od par grama plastike al ajd i ovo je ipak serijala :D

Miki-speedy:

--- Citat: benjamin_hawk - 06 Lipanj, 2011, 20:03:22 ---tezine? cisto sumljam da ces dobit nes laksi skuter od par grama plastike al ajd i ovo je ipak serijala :D

--- Kraj citata ---
Hahhahahhahahaha nisi se valjda primio  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 06 Lipanj, 2011, 20:09:23 ---Hahhahahhahahaha nisi se valjda primio  :laughing9: :laughing9: :laughing9: :laughing9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:

--- Kraj citata ---
vidim da me jebes xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju