Tehnički kutak > Styling skutera

kako da sredim svoj skuter

<< < (2/3) > >>

igor.sb:
btw...kojih 7ks ti imas na ditechu  :icon_scratch: to sto pise to nemoj uopće gledat, kao da ti pise i 3ks ne bitno

do 100 nemos nikako naterat, jedino da kupujes kit 2,5tkn il malossi il polini + multivar i duzi prijenos ako govorimo o pravih 100  :icon_thumright:

ako neces kit onda samo multivar mozda dobijes koji kmh krajnje uz linearnije ubrzanje

..btw...koliko ti sad ditech ide si dobio sta sa zx-om

a ako te zanimaju neke kobinacije boja

evo ti link imas jedno 150 slika pa gledaj  :icon_thumright: ima 20mb-a nađe se tu i tamo koji sređeni

http://rapidshare.com/files/87412224/SR_50.rar.html

Vecky:
e shelbi.....kak znas da je sa drenove, sta znas onog tipa....igora il kak vec

Vecky:
e hvala za link....pa sad mi ide nekih 80, trenutno mi je na servisu, reko sam tipu da mi stavi lake ruline, sa zx sam nes sitno dobio, jedino je dobar zvuk, frendova aeroxsica bez kita ide oko 90, a u knjizici pise cca 3 ks...., meni pise 5 kw, znaci nekih 7 ks... al ni meni nije jasno da tak puno ima....a ide mi sporije od aeroxa, stavit ce mi i novi remen, očistio mi je injektore, i reko sam mu nek mi promjeni sve šušte na kvačilu i to....sta mislis kolko bi mi trebala potegnut, sa novim remenom, i lakim rulinima?

igor.sb:
kao sto rekoh konje zaboravi..baotijan ima 3,5-4 ks a moj sr50 3ks  :laughing9:

ne mozes uspoređivati karb masine i ajnspric, pogotovo ako rox ima spuh..on sa spuhom dobiva ali ti NE

ako ti remen ima dosta km nakon 50-100km kad sjedne trebao bi imati vecu krajnju, lakse role koliko lakse mislis staviti?

Vecky:
pa iskreno, nisam se nikad s rulinima bavio, pa sam zato reko  tipu nek mi on napravi, tak da neznam, on me pito dal se jos netko vozi redovito samnom, ja sam reko da ne, pa je reko da ce mi  stavit lake, neznam koliko lake, ni koje, al budem vidio, jedino mi je reko da mi nece stavit prelake, jer onda kao da nebi mogo nikog povuc na uzbrdo

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju