Općenito > Generalno o skuterima
misljenje--sachs madass ?
JogFromYamaha:
ja sam provozo taj madass 50 i mogu mirnog srca reci ruke proc s tog smeca
ono motorcek ko motorcek podsjeca na kolibrica il automatik tomosa
ali ono sto je katastrofalno je 4t masina koja ne da nema snage nego uopce je
muka za voziti
masina nema nikakve snage nema nikakvog okretnog momenta i doslovno se moras
muciti da ti se ne ugasi
ako ides na most ili uzbrdicu mozes odma zaci s njega i gurat jer ce ti se ugasit pri punom gasu
jednostavno kupi si tomosa pa si pri miru i vozis se ko covjek
a o kocnicama da ni ne pocnem
Bokygs:
Uzmi radije Sachs Xroad 125,moj vozi vec 11-12000km bez ijednog kvara.Doslovono pali,vozi.Jedino što sam promjenuo je ulje,filter i svjecica (cisto preventivno).Potrosnja je cca 3l,max brzina oko 110ak km/h (ovisi o tezini vozaca,vjetra,nagibu ceste,itd).Motor se dosta lijepo vozi u zavoju i ima solidne kočnice koje traze malo navikavanja.Ovjes je "sportski tvrd",ali opet nije takav da te "satare" ako predjes brze preko rupe.Zvuk motora je solidan sa serijskim topom.Ja sam sa svojim presao svaki mogući grad i selo u okolici 50ak km i motor ima prilično snage u brdu,iskreno mislio sam da 125cc 4t nemoze ici tako normalno u brdo.Kad se penjem iz Karlobaga na Velebit motor ja se cca 3/4 gasa isao oko 75kmh (isao bi i brze da netko laksi vozi).Motor bez problema odrzava putnu brzinu od 90km/h u 6. brzini. Pri većim brzinama malo više vibrira,polozaj sjedenja je uspravan jedino bi bilo bolje da je malo vislji sic i da su fuzici za noge malo nizi.Nezz kolko si visok,ja imam 180cm i bez problema se vozim,mislim da bi netko sa 185 i vise imao malo problema sa skvrčenosti nogu.Sjedalo je udobno i dosta dugacko i siroko tako da se bez problema voze dvije osobe.Ima digitalni sat di uz brzinu imas i pokazivac goriva,pokazivac ukupne kilometraze i "tripa",te sat.
libje:
--- Citat: Bokygs - 05 Lipanj, 2011, 14:07:21 ---Uzmi radije Sachs Xroad 125,moj vozi vec 11-12000km bez ijednog kvara.Doslovono pali,vozi.Jedino što sam promjenuo je ulje,filter i svjecica (cisto preventivno).Potrosnja je cca 3l,max brzina oko 110ak km/h (ovisi o tezini vozaca,vjetra,nagibu ceste,itd).Motor se dosta lijepo vozi u zavoju i ima solidne kočnice koje traze malo navikavanja.Ovjes je "sportski tvrd",ali opet nije takav da te "satare" ako predjes brze preko rupe.Zvuk motora je solidan sa serijskim topom.Ja sam sa svojim presao svaki mogući grad i selo u okolici 50ak km i motor ima prilično snage u brdu,iskreno mislio sam da 125cc 4t nemoze ici tako normalno u brdo.Kad se penjem iz Karlobaga na Velebit motor ja se cca 3/4 gasa isao oko 75kmh (isao bi i brze da netko laksi vozi).Motor bez problema odrzava putnu brzinu od 90km/h u 6. brzini. Pri većim brzinama malo više vibrira,polozaj sjedenja je uspravan jedino bi bilo bolje da je malo vislji sic i da su fuzici za noge malo nizi.Nezz kolko si visok,ja imam 180cm i bez problema se vozim,mislim da bi netko sa 185 i vise imao malo problema sa skvrčenosti nogu.Sjedalo je udobno i dosta dugacko i siroko tako da se bez problema voze dvije osobe.Ima digitalni sat di uz brzinu imas i pokazivac goriva,pokazivac ukupne kilometraze i "tripa",te sat.
--- Kraj citata ---
hvala, ovako nesto sam trazio
Miki-speedy:
--- Citat: Bokygs - 05 Lipanj, 2011, 14:07:21 ---Uzmi radije Sachs Xroad 125,moj vozi vec 11-12000km bez ijednog kvara.Doslovono pali,vozi.Jedino što sam promjenuo je ulje,filter i svjecica (cisto preventivno).Potrosnja je cca 3l,max brzina oko 110ak km/h (ovisi o tezini vozaca,vjetra,nagibu ceste,itd).Motor se dosta lijepo vozi u zavoju i ima solidne kočnice koje traze malo navikavanja.Ovjes je "sportski tvrd",ali opet nije takav da te "satare" ako predjes brze preko rupe.Zvuk motora je solidan sa serijskim topom.Ja sam sa svojim presao svaki mogući grad i selo u okolici 50ak km i motor ima prilično snage u brdu,iskreno mislio sam da 125cc 4t nemoze ici tako normalno u brdo.Kad se penjem iz Karlobaga na Velebit motor ja se cca 3/4 gasa isao oko 75kmh (isao bi i brze da netko laksi vozi).Motor bez problema odrzava putnu brzinu od 90km/h u 6. brzini. Pri većim brzinama malo više vibrira,polozaj sjedenja je uspravan jedino bi bilo bolje da je malo vislji sic i da su fuzici za noge malo nizi.Nezz kolko si visok,ja imam 180cm i bez problema se vozim,mislim da bi netko sa 185 i vise imao malo problema sa skvrčenosti nogu.Sjedalo je udobno i dosta dugacko i siroko tako da se bez problema voze dvije osobe.Ima digitalni sat di uz brzinu imas i pokazivac goriva,pokazivac ukupne kilometraze i "tripa",te sat.
--- Kraj citata ---
On je vec ljepsi,koliko kosta?
Bokygs:
Novi je bio 17 500kn,ja sam uzeo polovnog starog ni godinu dana sa manje od 3000km.Prijasnji vlasnik ga je prodavao jer je uzeo vx-a 125 da ne mora saltati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju