Tehnički kutak > Napravi sam

Aprilia SR halogeni farovi

<< < (2/3) > >>

logos:
jeli svjetli ko duga od skutera ili slabije

Zeljac:
bude ti se opet rastopilo najbolje je skinuti poklopac onaj plasticni i onda ovako kako si ti stavio tako da hladi dok se vozi i onda nema topljenja

Lenko:
Kako si fiksirao halogenku za plastični niklovani deo ? Ja sam to isto  uradio, ali sam stavio okruglo staklo fi 70mm, pa na njega halogenku. To sve  sam zalio plastikom, ali se rastopila od temperature. Aj smisli kako da se fiksira halogenka, to nam je jedno od boljih rešenja. Ali da može i da se menja kad pregori !

Zeljac:
najbolje bi bilo kada bi neko imao stroj za varenje aluminija tj nabavit aluminijsku cjev u koju ide halogenka tako da stane unutra sa prednje strane se stavi neka podloska tj da halogenka ne moze opasti to sve zavariti na aluminijsku plocicu stavit neki zeger sa zadnje strane tako da je moguce mjenjanje zarulja kad pregore i eto isto kao i original ali samo se makne ono kuciste cjelo i usarafi se to aluminijsko i rjesen problem al ja npr nemam aparat za to nit znam ko ima a neznam sa cime drugim to zalemit ili napravit da je metalno da se ne topi po meni bi to bilo najbolja ideja

DARCA:

jel bi ovakve dvije kaj svijetlile. Ak nis drugo ne griju se tak jako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju