Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh za Piaggia
Bero:
--- Citat: ivan1994 - 01 Lipanj, 2011, 23:07:45 ---Hhh...projekt se jos radi...pa i sam sam napisao da bi bio mrtav na nizim sto i znam sam, al to ne znaci da nebi radilo, i ovako ga znam zavrtit na 12.5 ali na nogarima normalno......ako mi projekt uspije, makar je uspio kolko tolko, stavim neke info....za sad je taj motor koji se slaze prejak za svoj RANG, uz to da su kanali ne taknuti i gore je losiji spuh.....
--- Kraj citata ---
c16 bi "radio" na serijali, samo se serijala nemože zavrtit do max snage c16 :) NA nogarama se sve vrti bolesno,
Ja sam malossi sport kit najviše vrtio sam Team auspuhom na 10700, naravno u punoj brzini. dok stage 6 racing vrtim u krajnoj na 13800 sa istim setupom, znači samo drugi cilindar i poštelan motor
ivan1994:
Normalno, nije svaki spuh dobar za svaki cilindar..
ivan1994:
Evo stvar se promjenila, nisata od yasunia, jer ga nemogu stavit pod garancijom na motor, sad mi recite koji je od gianellia najbolji base spuh za ovaj skuter.....
Iwo SR Tuono:
pričaš gluposti, garancija se gubi čim serijski auspuh skineš
Papa:
--- Citat: ivan1994 - 09 Lipanj, 2011, 21:12:21 ---Evo stvar se promjenila, nisata od yasunia, jer ga nemogu stavit pod garancijom na motor, sad mi recite koji je od gianellia najbolji base spuh za ovaj skuter.....
--- Kraj citata ---
koje nebuloze...nemres nijedan auspuh stavit a da ne gubis garanciju ne samo yasuni...lol...
ti kao neki tjuner s zescim projektom pa neznas takve stvari...
isto ko i par postova prije..pitas zasto se ne grije motor duze na leru a sam velis da ti trokira, pa ti ljudi vele da ga zalije benzin i ti ponovo pitas zasto ne duze od minute...ono wtf...
citam ovo i sjetim se davno sa ss foruma threada: sto je to neonka i sta cu dobiti snjom na skuteru, dali mhr bocna nogara poboljsava aerodinamiku i slicno...lol...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju