Tehnički kutak > Tuning skutera
Spuh za Piaggia
ivan1994:
Hhh...projekt se jos radi...pa i sam sam napisao da bi bio mrtav na nizim sto i znam sam, al to ne znaci da nebi radilo, i ovako ga znam zavrtit na 12.5 ali na nogarima normalno......ako mi projekt uspije, makar je uspio kolko tolko, stavim neke info....za sad je taj motor koji se slaze prejak za svoj RANG, uz to da su kanali ne taknuti i gore je losiji spuh.....
nrg extreme:
--- Citat: ivan1994 - 01 Lipanj, 2011, 23:07:45 ---Hhh...projekt se jos radi...pa i sam sam napisao da bi bio mrtav na nizim sto i znam sam, al to ne znaci da nebi radilo, i ovako ga znam zavrtit na 12.5 ali na nogarima normalno......ako mi projekt uspije, makar je uspio kolko tolko, stavim neke info....za sad je taj motor koji se slaze prejak za svoj RANG, uz to da su kanali ne taknuti i gore je losiji spuh.....
--- Kraj citata ---
:toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Obavezno ga na ladno tako turiraj,prije će se zagrijat normalno.
Loris Ri:
--- Citat: ivan1994 - 01 Lipanj, 2011, 23:07:45 ---Hhh...projekt se jos radi...pa i sam sam napisao da bi bio mrtav na nizim sto i znam sam, al to ne znaci da nebi radilo, i ovako ga znam zavrtit na 12.5 ali na nogarima normalno......ako mi projekt uspije, makar je uspio kolko tolko, stavim neke info....za sad je taj motor koji se slaze prejak za svoj RANG, uz to da su kanali ne taknuti i gore je losiji spuh.....
--- Kraj citata ---
koji motor zavrtis na 12.5rpm?? i sta je na tom motoru?? jel hvatas motor po cesti kad ti se vrti na 12.5 na nogarama?? :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
ivan1994:
To govorim za piaggia, i to sam samo jednom napravio jer su neki debili hteli videt do kolko ide....inace ga uvjek ostavim da radi na leru par min prije nego sta krecem.....a ovo kaj sredujem se ne vrti jako neki 9t rpm(za sad).....
ivanm:
dobro ne treba baš par minuta raditi na leru :omfg:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju