Sportski kutak > Sve vezano za stunt

pomoc!!!

<< < (7/8) > >>

ChRiStIaN:
Bez vrijeđanja i offtopica molim! HVALA!  :icon_biggrin:

ghost2509:

--- Citat: mali_odwaljiwac - 30 Siječanj, 2008, 02:10:25 ---
--- Citat: Yamaha_spy - 29 Siječanj, 2008, 23:21:04 ---Majmune, ako je tebi slabo 180ccm onda ti nebi pomoglo ni da imas na skuteru neznam kaj. Nije problem skuter nego ti sto neznas dic motor pametni. Sta oni sto dizu tomose i de gluposti ja 50ccm sto dizem i ostali. "joj slab mi skuter nejde" ma sta nejde netko je vec reko, a mislim da Vlado u jednom postu "vjezba, vjezba, vjezba".
Ako je tebi to slabo onda...  :toothy3: neznas dic skuter

--- Kraj citata ---
mislis da sto si iz tog cica, i sto tamo zivi 1 od naj stuntera hrv, i sto imaas ajvar sb-a da si neko mudo...koi si kompletni kreten majke mi...mozda mozes da nam jedes burek s glave sa tim tvojim stuntom(ako uopste znas), al po jogurt ces morati da se sagnes! kakve dece danas sve nema...cccc, de nauci da se ponasas...

--- Kraj citata ---
svaka cast kolega :icon_thumright:

MaLi_OdvALjivAc:
 :occasion14: ghost2509

180RunNeR:
Ovako...imao sam isti problem kao i ghost2509....sp mi je išo na zadnji ali nakon nekog vremena nije imau više šuta za to....i zatim sam stavio multivar(roline od 12,5 grama i bijeli centarlni su s njim),crvene šuštice,te novi remen(original) jer je malossi kelvar živo smeće.....motor ne da je pre bjesan,nego je nemoguć....išo ja 10 na sat ili 100 na sat motor se uvijek diže na zadnji :glasses9: :glasses9: :headbang:.....

ghost2509:

--- Citat: scorpione90 - 02 Veljača, 2008, 22:56:01 ---Ovako...imao sam isti problem kao i ghost2509....sp mi je išo na zadnji ali nakon nekog vremena nije imau više šuta za to....i zatim sam stavio multivar(roline od 12,5 grama i bijeli centarlni su s njim),crvene šuštice,te novi remen(original) jer je malossi kelvar živo smeće.....motor ne da je pre bjesan,nego je nemoguć....išo ja 10 na sat ili 100 na sat motor se uvijek diže na zadnji :glasses9: :glasses9: :headbang:.....

--- Kraj citata ---
to stari hvala na odg. :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju