Sportski kutak > Sve vezano za stunt

pomoc!!!

<< < (4/8) > >>

replcnt:

--- Citat: ghost2509 - 28 Siječanj, 2008, 23:19:23 ---koji ste vi seratori sta se svi prave pametni :angry7:sta svi moj prijatelj ovo moj prijatelj ono a ti :icon_tongue: jel iko igdje spomenio da mi je skuter slab ili da neznam na zadnje ako ja ocu sta minjat na motoru to je moja stvar samo trazim dobre savjete ali vidim da ima dosta onih koji ih nedaju nego pameruju :angry7: :angry7: :angry7: cast izuzetcima

--- Kraj citata ---

:toothy12: :laughing6:

ghost2509:
 :jumping: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :thefinger: :klopa: :klopa: :klopa: :klopa: :beah: :beah: :beah: :jumping:

replcnt:
za runnera 180 obrati se mr.J jer je on tu po men najiskusniji,tak da ti ja stvarno nemrem ništ pomoć :dontknow:

ghost2509:
e pa tako hvala ti mislim neznam pokusavam dobit neki dobar savjet a netrazim soma eura, znam da svi ovi stanteri imaju pola motora promjenuto neznam sta sada od jednom ako imam sp180 i ocu nesto mjenjat odma ispada da neznam i stajaznam kakvi glupi komentari,svejedno hvala :icon_thumright:

replcnt:
trebos odma pitat u tunning i tehnička pitanja, tam se više teme gledaju i to  :icon_thumright:
postavi tamo isto pitanje pa češ vidit  :happy8:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju