Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Osijek meetovi u pola sata;)

<< < (5/6) > >>

EmirF121:

--- Citat: JogFromYamaha - 27 Lipanj, 2011, 19:37:25 ---nece te jebat jer si susjed

--- Kraj citata ---

Si siguran? Hajde onda da se dogovorimo pa da dođem jedan dan.  :toothy9:

animatrix:

--- Citat: Kamba - 27 Lipanj, 2011, 20:00:27 ---...sad je na nama red...imamo u planu doć nas par kod vas za vikend...ako ste slobodni...nije još 100 % al tu negdi je.... :laughing7: :laughing7: :laughing7:

--- Kraj citata ---

super! bas mi pricamo zadnjih dana kako bi nabacili neki djir a nikako da se nadjemo svi.. i da, pralas moras doc, rekao si zimus da dolazis svojim skuterom do nas  :frajer:

Miki-speedy:

--- Citat: EmirF121 - 27 Lipanj, 2011, 19:07:21 ---Mogao sam ja doći do Osijeka kad bude kakav veći meet. Imam 100km do tamo. Samo strah me vaše policije, oni vole zajebavat je li tako? Tablica mi stoji ispod repa i nije baš uočljiva, u papirima piše da je skuter crni, a ustvari je sivi (nisam uradio atest). Šta mislite?   :icon_biggrin:

--- Kraj citata ---
Htjeli smo i mi skoknut do vinkovaca ili osjeka..samo da bude neki veci meet glupo ovako kad nema nista

pralas:

--- Citat: animatrix - 28 Lipanj, 2011, 02:29:52 ---super! bas mi pricamo zadnjih dana kako bi nabacili neki djir a nikako da se nadjemo svi.. i da, pralas moras doc, rekao si zimus da dolazis svojim skuterom do nas  :frajer:

--- Kraj citata ---
reko sam ali tada je trebao biti base setup :toothy3:
jbg predaleko je i rizicno,definitivno previse km za ovo sto je gore...i jos ce mi benge popiti abnormalno a neam ni kune u đepu a kevlar remen mi se skoro raspo nakon 300km samo cekam kada ce puknuti :toothy3:

benjamin_hawk:

--- Citat: Miki-speedy-sm - 28 Lipanj, 2011, 03:00:36 ---Htjeli smo i mi skoknut do vinkovaca ili osjeka..samo da bude neki veci meet glupo ovako kad nema nista

--- Kraj citata ---
ajdete veceras u vinkovcima :D ja i miki dolazimo sigurno

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju