Tehnički kutak > Tuning skutera
Aerox problem kod prenosa
Rox-Rab:
onda neznas busit :jerk:
ja kad busim nekim vecim borerom zeljezo ili nesto tvrdo obavezno stavljam ulje da se ne grije toliko i da se borer ne zatupi
Miki-speedy:
--- Citat: Rox-Rab - 05 Lipanj, 2011, 23:28:34 ---onda neznas busit :jerk:
ja kad busim nekim vecim borerom zeljezo ili nesto tvrdo obavezno stavljam ulje da se ne grije toliko i da se borer ne zatupi
--- Kraj citata ---
Drugo je zeljezo drugo aluminijum,deklo nije samo od aluminijuma vec ima i primjesa,stoga je krhka...probaj stisnut busilicu na deklu s vecim borerom pa ces vidit :icon_thumright:
r6_lion:
Sve je ostalo seriala osim sto sam zamjenio auspuh u zx, centralnu oprugu u malossi zutu, stavio rolice 4.0 grama, zamjenio kvacilo rms sport opruge kvacila u plave tvrde, remen kevlar dayco, probao skinuti deklo i provoziti se radi hladenja remena ali samo trunku je bolje ali desava se ista stvar kao i prije. kad se duze vozi dal je gas do pola ili do kraja zvuk motora je isti i polagano ubrzava, a kada predpostavljam remen prime pocinje vuc i vrtjet se u visim obrtajima.
neznam sta bi bio problem ?? dal je remen ili variomat ili lakse rolice ????
marko_rox:
ja sam taj setup vozio na 3.7 g rolicama
mozda je do federa kvacila neznam kakva je tvrdoca tih :dontknow:
r6_lion:
neznam imao sam crvene pa su pretvrdi bili. ovi bolje loviju. a neznam dal su mozda rolice preteske ? ili remen kriv
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju